Edetabel on ümmarguse numbriga ja seetõttu on palju ilusat meenutamata jäänud.
Hea lugeja, kui tahad samuti miskit vahvat lahkuva riigikogu koosseisu tegelaste kohta mällu turgatada, siis kasuta julgelt kommentaariumit!

1. Laasi viis Lassi presidendiballile
Meediakünnis laskus 2009. aasta veebruaris pisut madalamale, et läbi lasta kõik arutlused teemal "Miks Lauri Laasi Liis Lassi presidendiballile tõi?".
Laasi teatas Naistemaailmale põhjuseks ühise maailmavaate. “Idee tuli siis, kui avasin kutse," teatas Laasi.

2. Kundla majonees
Riigikogulane Jaan Kundla ostis 22. juulil 2007 Rimist lõhefileed, majoneesi, leiba, saia, oliive, kastet, sinki, teed, kurki ja tomatit. Arve 708 krooni — kohtumine valijatega.
Tekkinud skandaali lõpusirgel arvas Kundla, et tootmisse võiks lasta temanimelise majoneesi.

3. Jaanus Rahumägi superluks puhkus
2010. aasta sügisel tuli tasapisi ilmsiks, et riigikogulane Jaanus Rahumägi elab nagu multimiljonär. Mees puhkas Kreetal miljonidollarilise vaatega luksusvillas ja vuras Maarjamaal vinge Hummeriga.
Tema majandushuvide deklaratsioonis polnud aga selle rikkuse kohta numbri-nääpsugi.
Kui kära saadiku salarikkuse ümber oli juba poolde taevasse kaikunud, poetas peakangelane lõpuks Delfile, et maja olevat tema äripartneri, Belgia ärimees Eric Van de Wynkele oma.

4. Ene Ergma ja idioodid
Eelmise aasta novembris esitas Taavi Rõivas öösel kella nelja paiku riigikogus küsimuse Tallinna Loomaaia ninasarviku puuri rahastamise asjus.
Ergma teatas et selliseid asju peaks otsustama komisjoni tasemel.
Siis palus sõna Igor Gräzin, kes Ergma arvates samuti sisulist küsimust ei esitanud ja ei hakanud jutu lõpus olnud küsimusele üldse vastama.
Lõpetuseks ütles Ergma üsna selge häälega "idioodid". Asi lahenes Ergma vabandamisega.

5. Kalle Pallingu bemm
27. septembril 2010 ehk ajal, mil arutati 2011. aasta riigieelarve üle, leidis riigikogu noorim liige Kalle Palling (25) aega riigikogus võimsa kabriolett-BMW uurimiseks.
Pilte lähemalt uurides selgus, et pakkuda oli 2004. aasta BMW 645 Individual M-Pakett. Vinge M-Paketi hinnaks on 549 000 krooni. Reformierakondlasest noorpoliitik ise väitis, et bemm oli äärmiselt ebahuvitav. "Mind ei huvita tegelikult ükski BMW," vastas Palling Publikule.
"Üks sõber saatis lihtsalt lingi ja ma klikkisin."

6. Karel Rüütli kelgutas kaameramehe vigaseks
Selle aasta vastlapäeval kutsus TV3 võtterühm riigikokku pääsenud erakondade esindajad teisipäeval vastlaliugu laskma.
Sotsiaaldemokraat Karel Rüütli ei saanud kiire kelgu ohjamisega hakkama ja sõitis kaameramehele otsa.
Kangelaslikult edasi filminud Indrek Volensil tuvastati hiljem kahest kohast murdunud rangluu.

7. Aivar Riisalu kohtus valijate Tätte ja Matverega
Riigikogulane Aivar Riisalu seilas terve 2010. aasta oktoobri esimese nädala koos muusikute Marko Matvere ja Jaan Tättega.
Tegemist oli riigikogu tööajaga, kuigi istungitevaba perioodiga. Sellel ajal kohtuvad riigikogulased tavaliselt valijatega. Riisalu ei olnud nõus, et tegu oli puhkusega.

8. Presidendiballi Lass vol. 2
2011. aasta presidendi vastuvõtul tegi Lauri Pedaja ekspruut Margret Järve uut Liis Lassi, kui saabus tähtsat kätt suruma riigikogulase Lauri Luige käevangus.
Lassilikku lärmi seekord siiki ei tõusnud. Huvitav, miks?

9. Keit Pentuse kihlasõrmus
2009. aasta mais lõi riigikogus miski hirmkallilt särama. Selgus, et see oli tol hetkel Tallinna linnapeaks pürgiva Keit Pentuse sõrm, täpsemalt sõrmus selle ümber. Nimelt kihlus ta kümme aastat kestnud kooselu järel poliitik Rain Rosimannusega.
Publikule teadaolevatel andmetel maksab Keit Pentuse kihlasõrmus pea 40 000 krooni.

10. Kuduv Maret Maripuu
Et öö läbi riigikogu saalis Keskerakonna venitamistaktikat passida on üsna väsitav, võttis 2010. aasta novembris Maret Maripuu une peletamiseks kaasa kudumistöö.
Maripuu istus laua taga, mustrileht ees ja kudus rahulikult salli. Publiku käsitööekspert arvas, et valmimas võib olla midagi Haapsalu salli sarnast.