1982. aastal nõudis Van Halen pruunide M&M kommide eemaldamist nende kommikausist. Esineja sõnul oli tegu testiga, kas korraldaja üldse raiderit loeb. Luges, ja sealt hakkas lumepall veerema... Esimesena tellis Rolling Stones omale need pruunid M&M-id, mis Van Halen käskis välja noppida.

Nüüd kirjutatakse raiderisse igasugust pahna mida vaid n-ö sülg suhu toob.

Staaride veidrate nõudmiste edetabel:

1. Cheri parukad

Cher on olnud lavalaudadel päris kaua ja teab täpselt mida tahab. Üks neist asjadest on televiisor, mis näitab klassikaliste filmide kanalit.
Lisaks nõuab Cher eraldi ruumi... oma parukatele! Tema parukad viibivad esinemise ajal toas, kus peab kindlasti olema laud ja kolm tooli.

2. Lõhnavaba Pavarotti

Ooperilaulja Luciano Pavarotti muretses, et tema nina tunneb midagi ebameeldivat. Seetõttu ei tohtinud tema ümbruses hõljuda ainsatki "esileulatuvat" lõhna.
Juba tavalisemate nõudmiste klassi lähevad Pavarottil isiklik golfiauto ning täielikult pimendatud magamistuba.

3. Christina Aguilera politseinike ihalus

Christina Aguilera nõuab lennujaamast kontserdipaika viimiseks alati politsei-eskorti, et "mitte mingil tingimusel liiklusest tingitud hilinemisi ei oleks".

4. Lihtne Busta Rhymes

Busta Rhymesi nõudmised on veidrad oma lihtsuses. Mees tahab alati lava taha parajat varu Moët & Chandoni šampust ning hunnikut Kentucky Fried Chickenit. Groupie'd toob ta ise.

5. Veel lihtsam Barry Manilow

Barry Manilow teeb korraldaja elu eriti lihtsaks. Või... kas ikka teeb? Nimelt seisab tema raideris: fänniklubi ilmub kell 11 hommikul, et tema riietusruumi dekoreerida.

6. James Browni seksihirm

James Brown nõudis kindlust, et bändi pillimehed ja lauljad hoitaks hotellis bändi tantsijatest eemal ja eraldi numbritubades.

7. Sularaha Arethale!

Aretha Franklin tahtis esimese asjane enda riietusruumis näha honorari. 25 000 dollarisedelit pidi enne kontserti ilusti laual vedelema.

8. Jennifer Lopeze valge ruum

J-Lo nõuab oma riietusruumi valgena, muu hulgas valged lilled, kardinad, küünlad, diivanid. Samuti peab ruumis olema suur hulk erinevaid roogasid (nt õunakook jäätisega). üldjuhul jätab ta toidu puutumata.

9. Muhvilik Coldplay

Coldplay nõuab igas kontserdipaigas kaheksat saatmistasutud kohalikku postkaarti.

10. Iggy Pop on parim!

Vana hea Iggy raider on läbi aegade kõige vingem. Kahjuks ei kiputa seda eriti täitma. Loetelu algab korraldajale soovitusega enne lugemist mugavalt maha istuda.
Mees nõuab omale muu hulgas Bob Hope'i jäljendajat ja tema brokkoli peab olema üksikuteks õisikuteks lõigatud ja seejärel prügikasti visatud.
Eriti sisutihedas viimasel leheküljel nõuab Iggy Pop tõsielusarja korraldamist, kus osalejad küpsetaksid tema rõõmuks troopilisel saarel surnud koeri.