Uusim episood räägib Rambost, kes on Ameerika massiga ühte sulanud ning elab rahus koos oma naise ja 10-aastase tütrega. Väidetavalt taasavastab ta enda indiaanijuures ning peab taas haarama relva, et võidelda valgete rassistidega. Kuuldavasti saab Stallone endale paariliseks noorema näitleja.

Filmimine algab 2006. aasta jaanuaris ning toimub Bulgaarias, Indias ja Ühendriikides. Millennium Films esimees Avi Lerner räägib: “Rambo on kaubamärk. Kui neljas osa edukaks osutub, tuleb ka viies.”

Enne seda tegeleb Sylvester Stallone aga hoopis teistsuguse projektiga — nimelt on ta valmis kirjutanud stsenaariumi luuletaja Edgar Allan Poe elust ning hakkab seda ise ka lavastama. Ta on loo kallal töötanud juba 70-ndatest saadik ning filmimine peaks lõpuks algama sügisel. 1977. aastal antud intervjuus arutas Stallone enda ja Poe sarnasuse üle ning avaldas soovi ise kuulsat kirjameest mängida. Nüüdseks on ta asja üle natuke järele mõelnud ja üritab nõusse saada näitlejat Robert Downey Jr, et too nimiosa esitaks.

Lisaks on Stallone kirjutanud filmi “Notorious”, mis räägib räpilegendide Biggie ja Tupac’i surmadest ning politsei korruptsioonist. Väidetavalt tahab ta olla filmis nii peaosatäitja kui ka lavastaja aga kurjad jutud räägivad, et kogu projekt on juba varjusurma saadetud.

Nagu tal tegemist veel vähe oleks — Stallone on avaldanud soovi vändata ka “Rocky VI”, veel üks episood poksija Rocky Balboa tegemistest.