Moemüük pakub võimalust tutvuda nende Eesti disainerite loominguga, kelle moeloome ei jõua igapäevaselt tavatarbijani. Näiteks on moemüügil spetsiaalselt selleks ürituseks loodud kollektsiooniga kohal Helen Valk-Varavin ja väga naiselikku moeloomet esitleb ka vaid eritellimustega tegelev Diana Kurves. Eksklusiivsematest disaineritest vajab äramärkimist veel Piret Ilves, romantiliste ja aristokraatlike kleitide kollektsiooniga NYMF ning Moskva moeharidusega Kalle Aasmäe, kes tasakaalustab moemüüki meestele suunatud kollektsioonidega. Lisaks esitleb uhiuut suvekollektsiooni ning rannarõivaste sarja täiendust Tallinn Dolls.

Moemaania valikus saab olema laia variatsiooniga unikaalset disaini nii naistele, meestele kui ka lastele. Moemüügil olevatest Eesti disainerite loomingust on enamik seniesitlemata suvehooaja komplektid. Ühtlasi on disainerid ise kohapeal oma kollektsioone müümas ning kõikidel moehuvilistel on võimalik otse moeloojatelt stiilinõu küsida.

Moemüügil on esindatud ühtekokku 14 erinevat Eesti disainerit. Sealhulgas: Kirill Safonov, Liina Stein, Piret Ilves, Tallinn Dolls, Diana Kurves, Namarie, NYMF, Kalle Aasamäe, Valk-Varavin, Kadri Kruus, Margit Salk, Kristel Kuslapuu, Bon Bon Lingerie, Varkki.

Moemüügi Moemaania raames toimuval moeshow’l toovad publikuni oma värkseima suvekollektsiooni disainerid ja kaubamärgid: Tallinn Dolls, Varkki, Liina Stein, Kirill Safonov, Helen Valk-Varavin, Diana Kurves ja NYMF.

Lisaks tulevad müügile Viru Keskuse Naisteööl Eesti meesstaaride disainitud naiste T-särgid. Sealhulgas on esindatud Stig Rästa, Marten Kuninga, Toomas Volkmanni, Tanel Padari, Indrek Arula, Martin Saare ja Andres Kõpperi disainsärgid.

Moemüük Moemaania toimub Viru Keskuse aatriumis neljapäeval, 7. juunil kella 12-21. Moeshow toimub Viru Keskuse aatriumis kell 18:00.