Ametlikult lansseeritakse Esteloni kõlarid sel nädalal Las Vegases toimuval maailma suurimal tarbeelektroonika messil CES. Messiosalus aitab Alfred & Partnersil leida oma toodete levitajaid ning murda sisse uutele kvaliteetaudio turgudele.

Vastset investeerimisraundi rahastas kaks erainvestorit, kelle pagasis on pikad kogemused innovatiivsete Balti ettevõtetega ning keda ühendab kauaaegne kirg kvaliteetaudio vastu.

"Eestit tuntakse väikese, kuid sumiseva internetiinnovatsiooni kasvulavana," ütles üks investoritest, tehnoloogiaettevõtja ja Skype Eesti juht Sten Tamkivi. "Noorte tarkvarafirmade foonil paistab Estelon silma sellega, et sulatab kokku elektroonika, disaini, unikaalsed materjalid ja võrratu helikvaliteedi. Aeg-ajalise ingelinvestorina ei saanud ma Alfred & Partnersi maailmavallutuslike plaanidega kuidagi ühinemata jätta."

"Olen Balti kasvuettevõtetesse investeerinud 15 aastat," lisas Londonis tegutsev investor ja Premia Foodsi juhatuse liige Vesa Jaakko Karo. "Selle aja vältel pole ma veel näinud sarnast kombinatsiooni maailmaklassi tehnoloogiast niivõrd edasijõudnud disaini- ja materjalivalikuga. Esteloni kõlaritest saab ülemaailmne edulugu."

Alfred & Partnersi asutas ettevõtte peadisainer Alfred Vassilkov, kes on kõlareid ehitanud ja disaininud üle 25 aasta.