Žürii lemmikuks osutus Oti ees Lenna ning mõlemad läksid edasi superfinaali teineteisega võistlema. Seal hääletati aga võitjaks Ott.

Green room'is kehastus Piret Järvis meditsiiniõeks ning mõõtis vapralt osalejate pulssi ja kehatemperatuuri. Kes oleks arvanud, et lava-eelne närv paneb keha hoopis jahtuma, kuid just nii juhtus Tenfold Rabbiti lauljaga, kelle kehatemperatuuriks oli 35,3 kraadi!

Saatejuhid Taavi Teplenkov ja Tiit Sukk otsisid vahepalana õiget eestlast, kehastudes irriteerivateks tibideks, sõda hindavateks "kangelasteks", vihasteks jõmm-naabriteks, esoteerilisteks kiirlaenajateks, saarenaiseks koos joodikuga, vihaseks netikommenteerijaks emaga, hullumeelseteks ülemuseks-alluvaks, ürgseks vallavanemaks ning oravauurijaks ja isaks-pojaks ja jõmmideks.

Otsesaate juhatas sisse eelmise aasta võitja Getter Jaani looga "NYC Taxi", mis korraldas rakse lavamöllu ja traktorina rasked dubstep'i rütmid.

Meeldejääva kontserdi ja kvaliteetse ülekande eest hoolitses üle 100-liikmeline meeskond ja töös oli 14 kaamerat nii Green Room-ist kui saalist, kirjutab ERR.

Rasket žüriitööd tegid  Koit Toome, Toomas Puna, Hanna-Liina Võsa, Siim Nestor, Ivo Linna, Eda-Ines Etti, Ewert Sundja, Heini Vaikmaa, Helen Sildna, Madis Aesma ja Owe Petersell.

Paremusjärjestus kujunes järgmiseks:

1. „Kuula“ / Ott Lepland /

2. „Mina jään“ / Lenna /
3. „Oblivion“ / Tenfold Rabbit /
4. „I Don’t Know“ / POP Maniacs /
5. „Made Up My Mind“ / Liis Lemsalu /
6. „Valedetektor“ / Loss Paranoias /
7. „You're Not Alone“ / Birgit Õigemeel & Violina /
8. „Tantsulõvi“ / August Hunt /
9. „City Nights“ / Teele Viira /
10. „NASA“ / Traffic /

FOTOD: