Tallinnas otsib armuvalus Julia enda Romeot, kes võlus teda oma häälega: "Märgatud vahelduseks teise meele kaudu: ühel Tallinna Lennujaama pagasiteeninduses töötaval noormehel on imeline hääl. Helistasin Sulle täna, 22. augustil, kell 16:56 ja uurisin kaotatud kohvri kohta. Sa kõlad võrratult. Tahaksin heita magama voodisse, mis on tehtud Sinu häälest. Kuigi see on tüütu, tahaksin kaotada igal tulevasel lennul oma kohvri, et taas Su häält kuulda. Tea, et Sind on kuuldud!"

Tartus ajab Jose Armando taga enda südame varastanud piigat: Sina imekaunis brünett neidis, kes sa mind eila õhta Kaupsi juures meelitasid ja mulle ütlesid, et selliseid ladinaameerikalikult lõunamaise välimusega Jose Armandosid võiks Tartus rohkem olla, siis tahaksin Su nime teada. Äkki eluseebikas viib meie teed jälle kokku. Sinule mõeldes, Jose Armando neljapäeva õhtast.

Peetri Selveris võib ühe noormehe sõnul kohata naist, kes teeb silmad ette ka armastusjumalannale endale: "Käisin Peetri Selveris. Subways olid sina, meeletult ilus, tumedate juustega neiu. Neiu, kes teeks isegi Aphrodite enda kadedaks. See, kuidas sa panid mu saiale kurki, kuidas sa vajutasid Ranch kastet ja raputasid oreganot, see ajas mind hulluks. Kui sa keerasid ümber ja panid mu saia ahju, siis juust ei olnud ainus asi, mis sulas. Tea, et sind on märgatud!"

Hetkel töötu Casanova on lahke näitsiku otsingutel: "Sina tumedajuukseline, silmipimestava iluga ja veidi kongus ninaga tütarlaps, kes Sa mulle täna Juhkentali Rimis õllest puuduolevad 20 senti andsid, siis tahaksin Sind siiralt tänada. Tänu sinule sain ma oma tänase õlleelamuse kätte. Sind meenutades, hetkel töötu, kuid peatselt tööle saav noormees Volvo v70ga."

Kuuldavasti kappab Emajõe lähistel ringi vapustav naisterahavas, kelle järgi üks härra nüüd uneleb: "Neiu, kes Sa oled ilusam, kui sillerdav päikesepaiste, Oled armasam, kui kutsikal silmad, Sinu ilu jätab seisma mu südame ja teeb tummaks mu hinge, Sinu silmist avardub tõeline paradiis, kus tahaks igavesti viibida. Märgatud sellist imelist naist Emajõe lähistel jooksmas."

Eestlased on ikka tõelised romantikud!