Artur Rehi: „Tunne on võimas! Alustasin oma Youtube kanaliga 2012 aastal, olin siis 15. Olen korduvalt jõudnud tupikteedele, teinud käiguvahetust, muutnud kanali sisu, kuni leidsin oma tee.“

Silver Play Button on Youtube auhind, millega Youtube tunnustab juutuubereid, kelle kanalil on üle 100 000 tellija. Kuid mitte kõik üle 100 000 tellijaga kanalid ei saa seda!

Youtube analüüsib põhjalikult igat kanalit ning otsustab individuaalselt, kas anda auhind.

Eestis on (kontrollimata andmetel) tunnustatud kahte juutuberit, Andrei Zevakinit (kanal Zeva) ja Artur Rehi.

Avalikkusele on teadmata fakt, et Eesti mõlemad Play Buttoni omanikud- Andrei Zevakin ja Artur Rehi- on sündinud ja üles kasvanud väikelinnas Jõgeval, käinud 9 aastat samas koolis ning isegi samas klassis Jõgeva Põhikoolis.

Koos käidi ka 7 aastat Jõgeva Muusikakoolis, kus Andrei õppis klaverit ja Artur akordionit. Artur alustas oma kanaliga 2012, poisid olid siis 15- aastased. Andrei osales esimese kahe aasta jooksul väga paljudes Arturi kanali videodes ja filmis neist tollal umbes pooled. Sama kooli on lõpetanud ka moe- ja iluteemasid käsitlev juutuuber Anita Sibul.

Artur Rehi on kahtlematult kõige suurema jälgijaskonnaga eestlasest juutuuber.

Kanali tellijate arv ületab 171 000. Täpselt nii suur on auditoorium üle terve maailma, kelleni Tartus filmitud ja monteeritud videod iganädalaselt jõuavad. Kanali tellijate arv on olnud mitu aastat stabiilselt tõusutrendis.

Artur Rehi: „Olen oma vaatajaskonnaga üle maailma kontaktis, see meeldib mulle, see on lõbus ja meelelahutuslik mulle endale. Väga paljud kuulevad Eesti kohta esmakordselt ja tunnevad huvi.Teadvustan oma vaatajaile oma rahvust ja lugu ning uhkustunnet selle üle, aga väikse naljakiiksuga.“