Noorteöö populaarseimaks paigaks oli oodatult Tammsaare park, kus Noorteöö kell 15:00 Tervisepäevaga avalöögi sai ning Eesti Beatbox Battle meistrivõistlustega kulmineerus, kus võitjaks krooniti Belka.
Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 programmi kuulunud Noorteöö 19-st üritusest olid suurimate osavõtjate arvuga veel autokino Rocca al Mare parklas, kus käis umbes 1 000 inimest ja uudne veemuusika installatsioon Kalev Spa's pea 250 osavõtjaga.
"Wet Sounds Kalev Spa's oli tõesti enneolematu elamus," tunnistas Torop. "Mul on hea meel, et saime Noorteööle tuua sellise esineja, kes varem pole Eestis käinud oma oskusi näitamas."

Jäädisko Jeti jäähallis ja batuudikeskus Skypark meelitasid lustima kokku ligi 400 noort, filmikonkurss Noorte Omaloomingu Kino ja Eesti suurima siseskatepargiga Gruuvi keskus pakkusid elamusi pea 250 huvilisele.

Noorteöö möödus rahulikult suuremate intsidentideta ning korraldusmeeskond jäi kogu ettevõtmisega väga rahule. "Üritus oli taaskord oma nime vääriline, sest kõrvalt vaadates oli näha, et eilne öö kuulus noortele," ütles Torop. "Oleme väga rahul, sest sündis uus osalejate rekord ja noored nautisid neile mõeldud ööd."