Kim Becker alustas uisutamist 9-aastaselt, kui isa ta koos vennaga kodukoha vastavatud uisuplatsile viis. “Ma küsisin kumbadega lihtsam uisutada on — kas ilu- või hokiuiskudega. Mulle soovitati iluuiske ja kuna ma kartsin nii väga, siis valisingi lihtsama tee. Võtsin need iluuisud, uisutasin paar tundi ja mulle meeldis see nii väga, et mu vanemad saatsid mind trenni, ” seletas Kim. Ta jätkas uisutamisega ka keskkoolis ning asus 16-aastaselt osalema erinevatel võistlustel. Pärast kooli lõpetamist otsustas ta aga kandideerida Disney On Ice’i, millega ta sama aasta juulis liitus. Nüüdseks on ta erinevates jääetendustest uisutanud lausa kaheksa aastat.

Võiks ju arvata, et Disney firmas karjääri tegev naine on olnud eluaegne multikate fänn, kuid tuleb välja, et see pole sugugi nii. “Tegelikult puutusingi ma Disneyga kokku siis, kui mu vanemad mind igal aastal jääetendust vaatama viisid. Mäletan, et vaatasin väiksena Disney filme küll, kuid kõige suurema mulje on mulle siiski jätnud Disney On Ice. See on päris lahe, et need uisutajad, keda ma lapsepõlves vaatamas käisin, on nüüdseks saanud minu sõpradeks. Nad on selles firmas olnud 20 aastat ning ma olen saanud neid näha nii esinemas kui ka nendega koos uisutada.

Tööd ja trenni läheb suursugusesse etendusse küllaltki palju. “Oleneb nädalast, kuid tavaliselt algavad etendused kolmapäeval või neljapäeval ja kestavad terve nädalavahetuse. Enne igat esietendust tuleme me kohale hästi vara ja teeme kõik koos trenni. Mõned tunnid nädalas harjutame me ka iseseisvalt. See kõik oleneb tegelikult meist endist. Kui etendus on peaproovides paika pandud, antakse meile vabad käed. Meile on teatud vabad ajad jääl ja siis saame me vastavalt oma soovidele harjutada neid kohti etendusest, mis meie meelest veel lihvimist vajavad. Samuti on meil võimalus õppida ka teiste uisutajate rolle, mida me tulevikus kehastada sooviks. Seega veedame me väga palju aega jääl ja uisutame koguaeg. Me oleme jäähallis kohal põhimõtteliselt kõik nädalapäevad ja harjutame palju, sest me tahame, et show oleks täiuslik!”

Kim astub eestlaste ette “Peeter Paanist” tuntud Mary Darlingi rollis, kes on peakangelanna Wendy ema. Kõige rohkem meeldib uisutajale mängida aga hoopis õelaid tegelasi. “See on lõbus. Kuna ma olen hästi pikk, siis on mul õnnestanud väga mitmeid pahalasi kehastada. Näiteks “Rapuntselis” mängisin ma nõid Gothelit ja see on ka üks mu kõige lemmikumatest rollidest. Lisaks meeldis mulle väga ka “Tinkerbelli” filmist pärnevat kurja haldjat Vidiat mängida. Õelaid karaktereid kehastades saan ma ennast väljendada hoopis teistmoodi ja seepärast ma loodangi, et saan tulevikus veel rohkem pahategelasi mängida.”

Teatavasti külastab etendusi palju väikseid lapsi, kuid Kimi sõnul seda hirmu pole, et lapsed teda tänaval ära tunneksid ja nutma puhkeksid: “Me kanname palju meiki ja parukaid ning meid tunneks ära vaid esireas istuvad lapsed. Tavaliselt me lastega üldse kokku ei puutu."

Disney On Ice kutsub osa saama suurepärasest kogupereetendusest, kus astuvad üles armastatud Disney tegelased. Ühine Miki ja Minni, Kupi, Donaldi ja Daisiga, et külastada koos maagilisi paiku, mis on tuttavad filmidest Lõvikuningas, Peeter Paan ja Väike Merineitsi. Jääetendus viib reisima ka viimaste aegade edukaimast joonisfilmist “Lumekuninganna ja igavene talv” pärit Arendelle’i kuningriiki. Loo jutustavad pealtvaatajatele professionaalsed uisutajad põneva koerograafia ning tuntud Disney hittlugude ja rock’n’rolli klassikute abil. Publik saab põneva elamuse osaliseks oma istekohalt lahkumata.

Maagiline juubelituur viib rändama Aafrika lagendikele koos lõvikutsikas Simbaga, uudistama veealust maailma merineitsi Arieliga, seiklema koos Peeter Paani ja haldjas Tinkerbelliga ning avastama jäist Arendelle’i kuningriiki koos Anna, Elsa ja Olafiga.

Etenduste ajakava:
Neljapäeval, 11. veebruaril kell 19.00 (uksed avatakse 18.00)
Reedel, 12. veebruaril kell 19.00 (uksed avatakse 18.00)
Laupäeval, 13. veebruaril kell 11.00 (uksed avatakse 10.00) ja kell 15.00 (uksed avatakse 14.00)
Pühapäeval, 14. veebruaril kell 11.00 (uksed avatakse 10.00)