Maria lisas Facebooki endast palja selja ja blondi juuksepahmakaga foto. Kohemaid leidis seksika pildi avaldanud tüdruk endale tulise fänni, kes on igale eestlasele teada ja TUNTUD tegija telemaastikul. Publik nimetab saatejuhi Telestaariks ja tema isikut ei avalda. Kuid mesijutt, mille avaldame muutmata kujul, on lugemist väärt ...

MIS ON ARMASTUS?

Tundub, et salapärane blondiin, kes endast vaid palja seljaga foto avaldanud, tekitab
Telestaaris
uudishimu. Ta kirjutab Mariale esimese kirja: "Midagi pole keerulist, kui on armastus :) Näita end, ma näen, et sul on sexikas selg :)"

Maria küsib: "Aga mis üldse on armastus?"

Telestaar pikalt ei mõtle ja saadab võhivõõrale kirgliku läkituse: "Ega keegi ei oska selgelt öelda, mis On armastus. Igaühe jaoks on see erinev. Ühed räägivad, et armastus käib kõhu kaudu, ehk siis naine peab hea kokk olema ? Ei taha uskuda. Teised jälle ütlevad, et kui armastad, siis armasta koos, tema vigadega. Et siis armastus on pime ? Kas selline kummaline mõte. Ma arvan et armastus on täpselt see, mida inimene Ise armastuseks peab. Ma olen olnud õnnega koos, elus täpselt ühe korra, kui ma tundsin et see ongi armastus. Ja tõepoolest nii see ka oli. Ja peale seda, pole ma enam armastust kohanud. Mõtlen ka sellele, et vist on tõsi, et inimene saab ainult korra elus tõeliselt armastada, lõputult, jäägitult..."

Maria otsustab ka enda kohta esimese vihje anda ning kirjutab: "Muide, mina olen väga hea kokk. Äkki käib armastus ikkagi kõhu kaudu?"

KUTSE ÕHTUSÖÖGILE

Telestaar teeb seepeale Mariale ettepaneku: "Ega ma ka köögis hätta jää :) Kas teeme siis mõni õhtu koos midagi vahvat süüa ? :) Ja kui sa juhuslikult oled msnis, vaibolla vahetaks ka sääl mõtteid :)

Maria msn`i aadressi andmisega ei kiirusta ning pärib viisakalt: "Kas Sulle maitseb liha või kala?"

Telestaar: "Pigem liha, aga kunagi ei ütle ära ka hääst kalast :) Kui on sidrunipipar olemas, pole mingit probleemi :)"

Maria uurib seepeale, kas telestaaril on girlfriend olemas: "Oled Sa vaba ja vallaline? Mina hõivatud poiste juures ei kokka :) Aga ma ise olen ka lihasööja ..."

Telestaar: "Yah ma olen vaba ja vallaline :) Aga nagu ma aru saan, oled sina keerulises suhtes :) vai mes :)"

TELEFONINUMBRIGA EI KOONERDA

Maria kirjutab Telestaarile paar õhtut hiljem kelmika vastuse: "Oh ... Ma vaatasin Sind telekast ja oled ikka nii SEKS, SEKSIKAS, SEKSIKAIM ... "

Telestaar on meelitatud: "Oi ma tänan :) Su selg on ka väga väga sexikas, aga kuidas Sind tervikuna näha võiks :)"

Maria: "Mida välja pakud?"

Telestaar: "Võiksin Sulle õhtusöögi valmistada :) Vai vahetame enne msni aadresse :) "

KAS MINUST SAAKS ILMATÜDRUK?

Kuid Maria jätab oma msn`i aadressi jätkuvalt enda teada ja küsib hoopis Telestaari MOBIILINUMBRIT, mille mees ka suureks üllatuseks lahkelt võhivõõrale annab. Maria otsustab vestluse kurssi muuta ja uurib, kas ta saaks saatesse, kus Telestaar töötab, ilmatüdrukuks.

Maria:
"Mis sa arvad, kas ma saaksin Su tutvuse kaudu ilmatüdrukuks? Mul säärejooksu on, juuksed nagu rapuntselil ja üldse ... Olen fotogeeniline ka ..."

Telestaar pole esialgu Maria ambitsioonist vaimustuses: "Sa võid ju proovima tulla, kõik edasise otsustab produtsent :) Aga miks sa ilmatüdrukuks soovid, see pole ju töö :) Mis tööd Sa hetkel üldse teed :)"

Kuid Maria nii lihtsalt jonni ei jäta - tema tahab saada ilmatüdrukuks ning muudkui pinnib Telestaari, kes lõpuks vastab: "Kuidas soovid :) Paneme siis sulle prooviaja ja tuled näitad enda parimaid külgi, võibolla lööd kõik pahviks ja pika puuga :)"

Maria ihkab kergemat viisi ja uurib, kas läbi voodi saab ilmatüdrukuks? Siinkohal tärkab Telestaaris uudishimu ja ta uurib, millises telekanalises sellisel moel tööd saab. Kuid Maria on ideest saada ilmatüdrukuks nii vaimustuses, et kirjutab: "Ma tahaks tegelt raskelt kuulsaks saada. Feimi ja värki. Kas kuulus on lahe olla?"

Ja siinkohal on muidu romantilise loomuga Telestaar tõeliselt pettunud: "Ma saan aru, et Sul on igav ja mõtlesid(mõtlesite) sisustada oma õhtu selliste teemadega. Paraku pean Sind(Teid) kurvastama ning ei lähe nende mõtetega kaasa."