Kuna noormehed olid eelnevalt Ekspress Meedia kontoris ekskursioonil käinud ja IT-teemaga tragilt tegelenud, otsustasid nad oma töövarjupäeva veeta Ekspress Meedia IT-juhti Mait Tafenaud varjutades.

Päeva jooksul joosti ühelt koosolekult teisele, tutvuti ümbruskonna ja mõne arvutiprogrammiga ning vaadati, kuidas ühes suures firmas töö käib.

Mis meeldis kõige rohkem? "Disainiloeng oli väga korralik pluss sellele päevale, sai palju teada erinevate serverilahenduste kohta," kõlas nagu ühest suust.

Lisaks sellele boonusele, et koolist ära sai, läks päev koos Maiduga asja ette ja oli õpetlik. "Tore oli omavahel võrrelda grupitööde tegemist koolis ja seda, kuidas täiskasvanud tööinimesed omavahel igapäevaselt koostööd teevad. Tuli välja, et tegelikult väga suurt vahet ei olegi, lihtsalt teemad, mida arutatakse on tõsisemad," arvas Hans ning teised nõustusid: "Just, töötajate olek oli väga vaba ja visati nalja, tekkis tunne nagu kõik oleksid samast perest!"

Ning kiidusõnu jagus ka varjutatavale: "Mait võttis meid väga soojalt vastu, seletas hästi ja andis oma tööst põhjaliku ülevaate."

Tuleviku kohta uurides selgub, et noormeestel on plaanis luua oma ettevõte, kuid neid kontorist koju saates jäi kõlama üks tore mõte: "Meid võib siin varsti uuesti näha!"