Alixi värskeim lühialbum tuli välja kõrgelt hinnatud Exit Recordsi alt nende viiekümnenda reliisina. Albumil “U” teevad kaasa DJ Rashad, Stray ja hiljuti samuti Hetkes rahvast hullutanud DJ Spinn. “U” on saanud väga palju eetriaega suurtes BBC raadiojaamades, Rinse FMis ja paljudes muudes mainekates raadiotes. Laulust “Don’t This Ish” kujunes üks populaarsemaid tasuta lugusid Mixmagis. Viimase kuu jooksul on Londonis elav Alix välja andnud ka kaks videot koostöös inglise hiphopiduo Foreign Beggarsiga.

Alix väljastas oma kaks esimest albumit kõrgelt austatud Shogun Audio alt. Tema debüütalbumist “1984” kujunes nii kriitikute kui fännide üks hinnatumaid elektroonilisi albumeid aastal 2009. Vahetult pärast seda kutsuti teda üles astuma suurt tähelepanu saanud Boiler Roomis. Alates debüütalbumi ilmumisest on Alix tuuritanud üle maailma ja jaganud lava mainekate artistidega nagu Friction, Calyx & Teebee, Machinedrum ja Eprom.

Möödunud aastal väljastatud album “Chroma Chords” on ka eestlaste seas palavalt armastatud. Raadio 2 trummi ja bassi aastahääletusel võitis ta üksikartistina aasta albumi kategoorias. Albumi nomineeris ka Drum & Bass Arena Awards. Alix figureeris ajakirja Trap esikaanel ja tema “Essential Mix for BBC Radio 1” valiti möödunud aasta parimaks miksiks.

Alix Perez on teinud koostööd enamiku suurnimedega dnb maastikul, Noisia, Marcus Intalex, dBridge ja Calibre on kõigest mõni näide. Alixi remikside järele on olnud alates tema debüütalbumi ilmumisest suur nõudlus. Remiksitud artistide hulka kuuluvad muuseas DJ Food ja Hadouken.

Lokaalis Hetk jagab Alix lava koos Audioholicu ja Raadio 2 populaarse saate “Tjuun In” ühe eestvedaja To-Shaga.