Renate tunnistas, et tegi Valimuga üledoosi, kui Elton ütles talle, et nende abielu ei toimi vaid kolm päeva pärast St. Tropezile jõudmist, kirjutas BBC.

Väited tulid avalikuks kaasuse ajal, kus Renate süüdistab muusikalegendi nende lahutuslepingu rikkumises. Renate nõuab Elton Johnilt kolm miljonit naela valuraha. Saksamaal sündinud Renate oli lauljaga abielus neli aastat ning on pärast nende 1988. aasta lahutus hoidnud madalat profiili.

Aga Renate otsustas eksabikaasa kohtusse kaevata selle aasta alguses, kui talle tundus, et Elton John rikkus nii autobiograafilise raamatu "Me" kui eelmisel aastal avaldunud filmi "Rocketman" sisuga nende lahutuslepingut.

Naise sõnul käivitasid mõlemad projektis tehtud avaldused temas kauakestvad vaimsed häired.

Enda kaitseks tunnistas Elton, et selline leping tõepoolest eksisteerib, kuid eitas selle rikkumist.

Renate jurist Adam Wolanski sõnas, et muusik oli teadlik naise depressioonist ja ärevushäiretest ning need süvenesid, kui meedia hakkas naise elu kohta rohkem huvi tundma.

Selle tõestuseks avaldas Renate Blauel kohtudokumentides, et püüdis endalt abielu ajal elu võtta ning tal olid mitmel korral ärevushood.

Üks nendest hoogudest juhtus, kui Elton John ning Renate võõrustasid kuninglikku perekonda umbes 1985. aastal. Õhtusöögi ajal olla printsess Margaret küsinud Renatelt maali kohta, mis kuulus Eltonile. Renate aga ei mäletanud selle kohta detaile ja see tekitas temas ärevust.

Renate palus Elton abi printsess Margareti küsimusega, kes pidi vestluse kuninganna emaga pooleli jätma. Hiljem vabandas Renate külaliste ees ja lahkus seltskonnast.

Kuigi Renate ei selgitanud abikaasale, mis juhtus, siis pidavat Elton seda naise esindaja sõnul ise taipama.

Varasemalt on avaldatud, et Renate Blauel on kulutanud tuhandeid naelu teraapiale, kui ajakirjanikud püüdsid temaga filmi ja raamatu avaldamise järel kontakti saada. Mõned lausa püüdsid teda tema kodukülast leida.