Naised, kes rusikapeksuga «armastust» ihusse taguva mehe juurest minekut ei tee, on lontud, leiab Kirsti Timmer. See on suhtesõltuvus, kui armastad inimest, kes tambib põrmuks sinu ja su laste eneseväärikuse. Seda teeb vägivaldne mees ju tavaliselt selleks, et hajutada tõde – väljaspool kodu on ta äpu.

Kaheksa aastat Sky Plusis saadet «Naistekas» teinud, on Kirsti näinud teiste jaoks ilusaks etendatud elukaadrite taga kõige hullemas ulatuses maad võtnud probleeme – meil lokkab perevägivald!

Ükski inimene pole kinni naelutatud õnnetu elu külge, kui ta just masohhist ei ole ja õnnetusest õnne ei ammuta. Hea tahtmise juures leiab alati mingi teeotsa närusest eemale. Tahtmist on vaja.

Inimene pole oma elus ihuüksinda. Kui tundubki, et kaaskodanikest pole mingit tuge, võib jõudu ammutada silmale nähtamatuks jäävast maailmast. Muusik ja šamaanluse saladustesse pühendatud ravitseja Tarmo Urb jutlustab näiteks, et inimesel on seni automaatselt kaitse peal, kuni ta elab enese jaoks õigesti, ei tee ise ega lase teistele liiga teha. Siis head jõud valvavad ja juhivad.

Hinged olla igavesed, mina usun. Ka mu kunagises vanas Kalamaja korteris möllas vaim, kes raputas läbi kõiksugu kraami ja sagedasti oli toas kuulda metalseid sosinaid. Seda kogesid ka mõned teised seal viibinud. Elu on põnev. See pakub palju üllatusi ja edasiminemise võimalusi, vaimudega või ilma.