Stan Kirschi leidis oma kodust surnuna abikaasa Kristyn Green, vahendab Mirror. Krischin oli telesarjast tuntud kui Ethan, kellel oli armulugu ühe peategelase, Monicaga 1995. aastal.

Kahjuks on "Sõprade" koosseis pidanud üle elama veel mitme kolleegi ootamatu lahkumise, Alates Robin Williamsist kuni Alexis Arquette'ini.

Taylor Negron - Monica ülemus


Esmakordselt kohtusid fännid Tayloriga 4. hooajal, kus mees kehastas pööraselt vihast kokka Allesandrot. Monica kirjutas mehe restoranile kohutava tagasiside, kuid selle asemel, et naine paika panna, võttis Allesandro Monica hoopis enda juurde tööle.

Kahjuks diagnoositi Tayloril 2008. aastal vähk ning ta suri 2015. aastal vaid 57-aastasena.

Paul Gleason - Phoebe ülemus


Paul mängis telesarjas Phoebe kurikuulsat ülemust, kes pidi naisele teatama, et ta on vallandatud, kuigi Phoebe oli just üle elanud oma esimese infarkti. Nii kohutav uudis kutsus esile teise infarkti ning Phoebe otsustas karjäärist loobuda ning massööriks hakata.

Vaid kaks aastat peale telesarja lõppu suri Paul vaid 67-aastasena kopsuvähki, mis oli tekkinud kokkupuutel asbestiga. Ohtlik aine oli näitleja kerre sattunud juba teismeeas, kui ta isaga ehitusplatsidel tööl kaasas käis.

Alaina Reed Hall - kuri haigla administraator

Alainaga said fännid tuttavaks 1. hooajal, kui ta Monicat idioodiks nimetas. Nimelt oli Monica enda kindlustus aegunud, mistõttu ta Rachelit teesklema hakkas.

2008. aastal Alaina abiellus uuesti, peale esimese abikaasa surma. Vaid 12 kuud hiljem, 63-aastasena, suri ta rinnavähki.

Robin Williams - reedetud abikaasa kohvikus Central Perk

Näitleja osales telesarja ühes episoodis koos kolleegi Billy Crystaliga. Nende tegelased ei olnud tegelikult käsikirja lisatud, aga autor märkas neid juhuslikult hoones viibimas ning küsis, kas nad ehk ka kampa sooviks lüüa.

Oma sõbraga kohvikus kohtuma läinud tegelane kurtis, et kahtleb oma abikaasa truuduses. Selgus, et sõber oligi just see mees, kellega naine teda petnud oli.

Williams võttis oma elu 2014. aastal, samuti 63-aastasena. Spetsialistide sõnul oli raske ärevushäire ja depressiooni käes vaevelnud näitlejal välja arenenud tõsine dementsus.

Alexis Arquette - ettekandja


Alexise vend David oli abielus Monicat kehastanud Courteney Cox, mistõttu näitlejat sarjas mitu korda nähti. Kõige meeldejäävam oli siiski drag queenina üles astunud ettekandja roll.

Alexis hakkas end Robertiks nimetama veidi enne oma ootamatult saabunud surma 2016. aasta septembris. Staari murdis ootamatu südame seiskumine, mille põhjustas HIVst tulenev südamepuudulikkus.

Kellie Waymire - Phoebe sõber


Näitlejanna astus sarjas üles kui Phoebe sõbranna, kes juhendas Monicat ja Chandlerit adopteerimisel.

Vaid kuu peale telesarjas osalemist suri staar ootamatult 36-aastaselt. Selgus, et Kelliel oli diagnoosimata jäänud südame rütmihäired, mis põhjustaid südameseiskumise.