Ta tunnistas, et tema vaimne tervis läks korrast ära, kui ta 15 aasta eest sai tuntuks tänu seriaalile "Моя прекрасная няня". Kaunis näitlejatar ei uskunud, et ta üle öö nii kuulsaks saab ning liigne tähelepanu ei mõjunud talle kõige paremini.

Zavorotnjuk tunnistas hiljem, et ta kartis isegi kodust lahkuda, sest paparatsod ja ajakirjanikud olid kõikjal teda jälitamas. Igast tema kaaslasest kirjutati pikki artikleid ning tal tekkisid ärevushäired.

"Ma olin mures, sest selline hirm oli talumatu. Ma lõpetasin väljas käimised ning usaldasin ainult perekonda ja paari sõpra. Kui oli väga vajalik, et ma kuskile läheksin, siis ma kandsin suurt mütsi ja prille, kuid ma olin ikkagi hirmul, et keegi tunneb mind ära," meenutas ta.

Arstid ütlesid Zavorotnjuki lähedastele, et näitlejatar peab otsima abi, kuid naine keeldus ravile minemast. Kuid kui teletäht tundis, et ta lihtsalt enam ei suuda, siis leidis ta ka lõpuks tee arstide juurde.

Siiski tunnistas ta hiljem, et doktoritelt ta mingit abi ei saanud. Tema arvates teenisid arstid lihtsalt suuri summasid tema pealt, sest näitlejatar maksis ravi eest hästi. Zavorotnjuki hinnangul sai ta lõpuks terveks, kui ta kohtus oma abikaasa Peter Tšernõševiga.