VEEVALAJA

Veevalajad on veendunud, et nad on ühiskonna eliidid! Nad tahavadki ju olla erilised, ainulaadsed ja vaadata teisi ülevalt alla, sest nende endi arvates on teised liiga tavalised, labased ja absoluutselt mitte originaalsed. See, mis kogu selle loo juures on naljakas, on see, et tundub nagu oleks kogu nende elu ainult sellele pühendunud: olla ainulaadne ja originaalne. Aga see muudab nad kokkuvõttes igavateks. Tegelikult ega nad enne ise aru ei saagi kui igavad nad on, kui kogu nende keha on tätoveeringutega kirjuks tehtud ja nende uhke auto kleepekaid täis kleebitud.

Kokkuvõttes, Veevalajad on uhked, ülbed ja pealiskaudsed, kes arvavad endast liiga palju.

KALAD

Kalad nalja ei kannata ja huumorimeel neil puudub. Nad on ülitundlikud ja solvuvad iga pisiasja peale. Nii, nagu ka kalad keda nad esindavad, on nad külmad, venivad ja piiratud tähelepanuvõimega (keskendumisvõime maksimaalselt kolm minutit). Nad armastavad lasta end hoovustel laisalt kaasa vedada, natuke nagu meduusid et lihtsalt olla.

Nende näiline headus ja lahkus varjab enda taga äärmiselt kinnist iseloomu.

JÄÄR

Jäärad on tegelikult väikesed närvihaiged, kes vihastavad end punaseks niipea, kui asjad ei kulge nende soovide kohaselt. Täpselt nagu väikesed krantsid, kes tee ääres hauguvad kõigi möödujate peale ja jooksevad perenaise seeliku taha peitu niipea, kui keegi läheneb - nad panevad teisi uskuma, et nad on domineerivad isiksused, sest nende kapriisid on eriti lärmikad. Aga kapriisid jäävad ainult kapriisideks.

Kui tõeline oht neid ähvardama hakkab rahunevad nad väga ruttu maha ja lähevad kiiresti oma nurka. Peale seda ei olegi midagi enam lisada, kui et nende natuur on ilma igasuguse huvitava iseärasuseta.

SÕNN

Sõnni raskus on lausa legendaarne! Ta on jonnakas ja põikpäine, peensusega ta ei just ei hiilga, see on vähim, mis öelda saab.

Peale selle on Sõnn suur materialist, egoist ja kitsipung. Intellektuaalsed ja abstraktsed asjad käivad talle üle mõistuse, nad on liiga maa küljes kinni selle jaoks. Lõpetuseks jätkub neil silmi ainult toidu ja mugavuse jaoks, nii nagu siga, kes end täis pugib ja siis porri keerab. Nad on liiga keskendunud omaenda isiksusele ja veedavad tunde peegli ees, et end imetleda ja varjata väiksemaidki iluvigu. Kui nad lõpuks kindlad on, et on täiuslikud, lähevad nad baari, joovad kokteili ja pilkavad teisi. Nad on äärmiselt igavad.

KAKSIKUD

Nende kohta öeldakse, et nad on väga uudishimulikud ja kohanevad kergesti, tegelikult neil ei ole ei sisu ega püsivust, see on ainult mulje. Nad on täiesti võimetud keskenduma millelegi sügavamale ja nende mõtlemisviis jääb alati pealiskaudseks. Kõik see, mida neil öelda on, on ilma igasuguse huvita, nagunii on see kõik tühine, tegelikult ega nad eriti üldse ei mõtlegi, tavaliselt unustavad nad kõik otsekohe järgmisel hetkel.

Vestluse käigus näitavad nad välja oma teadmisi, minnes üle kukest eeslile, et aga oma vestluskaaslast segadusse ajada. Aga me saame ruttu aru, et selle targa ja erudiidist väliskesta taga ei ole neil mõttesügavust. Tegelikult on nad nagu robotid, automaatse intellektuaalsusega, kes kordavad seda, mida nad on pähe õppinud ilma mõtlemata.

VÄHK

Te mäletate seda, kes alati iga pisiasja südamesse võttis ja nurgas nuttis? Tema tegelikult oli Vähi tähemärgi all sündinud. Need viimased armastavad kohe kõigile selja keerata, kui nende õrna hinge on puudutatud ja seda kahjuks juhtub tihti. Täiskasvanutena on Vähid ikka ohvrid, ainult et nüüd neist räägitakse nende selja taga. Neid ei armastata palju, nad on liiga kurvad kujud selleks.

LÕVI

Lõvid on absoluutselt vastikud ja uhked olevused, enesekesksed ja arvavad endast liiga palju. Neil on vaja pidevat tähelepanu, neid peab ülistama, muidu nad närtsivad ära ja surevad.
Ega Lõvi polegi nii lihtne ja tore olla, nagu see välja paistab! Ometi Lõvid ise usuvad kaljukindlalt, et nad on väga erilised samal ajal, kui tegelikult on nad ainult naeruväärsed ja segadusse ajavad. Tegelikult vaevlevad nad komplekside küüsis ja elavad ainult teiste tähelepanust. Sest südame põhjas nad ju teavad et nad pole suurt midagi väärt.

Kuna neil palju sõpru ei ole siis kutsuvad nad mõnikord kokku väikese pundi imetlejaid, kes teda siis vaadata võivad, prügi välja viivad ja nõusid pesevad. Sellise õukonnaga täis silmakirjatsejaid, kes ta sabas koguaeg keerleb, usub ta kaljukindlalt, et on geenius, keda kõik armastavad ja et see on privileeg olla tema sõber. Samal ajal, kui ta käitub nagu väike türann. Ta isegi ei pane tähele, et need, kes teda ülistavad ei ole siirad, tuleb ära märkida, et peensused ei ole just tema rida. Tegelikult on ta nagu jonnakas laps, despoot, enesekeskne ja autoritaarne.

NEITSI

Neitsid on suured laisad, kes ei häbene midagi. Nende ideaalne elu oleks selline, kui nad saaksid diivani peal krõpse süüa teleka ees. Ometigi on neil analüüsivõime, näiteks nad võivad aastaid mõtiskleda kas olla poolt või vastu, arvutada tulud, kasud ja kahjud, et teada saada kas jah või ei ühel heal päeval nad leiavad või ei leia tõelise töökoha.

Isegi kui Neitsi tööd teeb ( see on täiesti võimalik muide) ei hooli ta karjääri tegemisest, sest neil lihtsalt ei ole üldsegi ambitsioone. Tema olemust võib võrrelda luua või lapiga, millel puudub suur väärtus. Ta lepib sellega, et teda koheldakse nagu ta polekski keegi. Nad on ülihead, et teha seda, mida teised teha ei taha. Nad ju ei oska suurt midagi muud teha... Kokkuvõttes, nad on tühised, nõrgad ja lodevad.

KAALUD

Kaalusid on raske määratleda, nad on üsna udused kujud. Nii, nagu Neitsid hiilgavad ka nemad oma laiskuse poolest, lähevad hilja magama ja ärkavad veelgi hiljem. Nad ei tea, mida nad tahavad ja neil tegelikult isiksus üldse puudub. Nad on võimetud otsustama ja lähevad alati nende kõrvale, kes on tugevamad.

Nad ei armasta üksindust ja neil on pidevalt vaja teisi inimesi enda ümber, et elada. Tegelikult oma elu neil puudub, nad elavad ainult teiste jaoks ja sellest, mida teised neist arvavad. Nad tahavad kõigile korraga meeldida, see muudab nad silmakirjalisteks, otsustamatuteks, kõhklevateks kõige suhtes mida nad ütlevad, liiga kalkuleerivateks ja võltsideks. Nende niiöelda kunstimeel on tegelikult värvitud sentimentaalsus.

SKORPION

Skorpionil on tegelikult juba halb kuulsus... ja täiesti teenitult! Oma südames ei armasta ta palju teisi, ta on salakaval, närvihaige ja agressiivne tegelane. See paneb kummalisel kombel päris skorpionile mõtlema aga samuti ka teistele sama sümpaatsetele loomadele, nagu madu, rott või vihmauss.

Ta armastab tähelepanu mujale keerata, manipuleerida ja pimedas nurgas oma salapäraseid plaane ellu viia. Ta on pateetiline. See on nende sisemine ebakõla, mis neid tõukab tagant niikaua, kuni neist saavad psühhopaadid. Kunagi ei tea, mida nad tegelikult mõtlevad ja kas nad meie vastu halbu plaane ei hau. Parem on neid vältida.

AMBUR

Amburid arvavad, et nad on suured filosoofid, vaimuinimesed ja avatud maailmavaatega. Ja see muudabki neid naeruväärseks, sest enamik neist on tegelikult tühised tegelased, kes ei suuda isegi omaenda ideesid ellu viia.

Püsimatud ja võimetud lubadustest kinni pidama, suure sooviga olla tähelepanu keskmes ja teistele muljet avaldada on nad kahtlemata osa inimestest, keda peetakse väljakannatamatuteks. Nad unistavad seiklustest aga ei suuda oma igapäevaelust piisavalt aega leida. Nad on tuntud oma rumalate valikute poolest, mida nad pärast kahetsevad.

KALJUKITS

Nende haiglane tagasihoidlikkus teeb murelikuks. Üldiselt katsuvad nad kohmakalt vabandusi leida. Ja kui te katsute nendega lahke ja hea olla ja lähete nendega rääkima (jõudu kaasa!) saate te ruttu aru, miks ta on tagasihoidlik ja kinnine: ta ju ei räägi, sest tal ei ole mitte midagi öelda.

Tema kogu isiksust võib kokku võtta tühjusega. Kaljukits on lihtsalt surmani igav ja tüütu, tal on ainult mustad mõtted ja ta võib kahe minutiga teil tuju nulli lasta. Lühidalt, tal on õigus jääda märkamatuks. Kummalisel kombel tundub, et mõned inimesed hindavad teda, samal ajal on see ju hea, sest maailmas leidubki igasuguseid.