Lavastuses jutustatakse lugu pimedast poisist, kes kasvab üles metsas loomade keskel, õpib seal loomadelt muinasjutuvestmist ja leiutab lindude laulu järgi maailma esimese pilli. Poiss, taibates, et on pime, läheb inimeste keskele endale uusi silmi otsima, sattudes nii veel pöörasematesse seiklustesse. Ent vanade Hiina muinasjuttude kõrval on lavastusgrupile inspiratsiooniallikaks olnud ka bluusilegend Robert Johnson, kellest legendi järgi sai lugude looja tänu südaöisel ristteel kohatud hiiglasekasvu mustale mehele, kes tema kitarri häälde pani.

Pärast seda sai Bobist meisterlik laulik ja kitarrist, kes veetis kogu oma elu ringi rännates. „Von Krahli muinasjuttude” peategelasest poisski satub jõudude keskele, kus talle kingitakse erilised võimed, mis hakkavad kujundama kogu tema edasist elu. Milliseks, seda juba saab näha etendusel. Tegemist on hoogsa ja kaasakiskuva looga, mida vürtsitavad ootamatud käänakud ning naer läbi pisarate.

Lavastaja Mart Koldits, mängivad Liina Vahtrik, Ragne Veensalu, Ivo Reinok, Kait Kall ja Ott Kartau.

Etendused 19., 20., 21. ja 22. detsembril 2012 ning 3., 4., 5., 6., 8., 10., 11., 13., 14., 15., 17., 18. ja 19. jaanuaril 2013

Piletid müügil Piletimaailmas, Piletilevis ja Von Krahli Teatri kassas.