Ma kirjutan, et öelda, kui normaalne on see, et sa pole suudelnud või seksinud 15aastaselt. See on normaalne. Mina kaotasin oma suudluse aasta tagasi, kui olin 14. Ja ma kahetsen seda väga. Soovin, et oleksin saanud selle kaotada poisile, kellega käisin paar kuud hiljem ja tema mulle oma esimese suudluse andis.

Minu suudlus oli peol, kus ma tundsin ainult ühte poissi. Seal olid tema sõbrad. Ja kuna tundsin end survestatuna, kuna polnud siiani suudelnud, mõtlesin, et teen selle ära. Ausalt öeldes oli see kohmakas ja ilane. Eelkõige selle pärast, et poiss oli võõras, alkoholi tarbinud ja imelik. Peale suudlust oli mul selline vastik tunne südames, et mida ma tegin! Pidin tekinurgaga oma suud kuivatama kuna poiss sõi praktiliselt pool mu näost ära.

Pärast seda olen eitanud, et sellele poisile oma suudluse kaotasin. Ma ei taha seda mäletada. Kahetsen, et tegin seda, kuna teised olid ammu seda teinud. Nüüd olen mõelnud ja sihiks võtnud, et ma ei hakka oma süütust suvaliselt peol kaotama, kuna mu suudluse süütus kadus niigi suvaliselt ja halval hetkel ebameeldiva inimesega.

Alati peab olema inimesega tuttav. Ja sa pead tahtma ise temaga suudelda, mitte sellepärast, et keegi teine seda juba tegi. See võib teid kummitada terve teie elu. Palun, ärge tehke sama viga, ja oodake, kuni tuleb see õige. Kunagi tuleb ta ikka. :)