Räägi lähemalt, millega Sa konkursil Tulevikutalent 2015 silma paistsid?

Üldiselt kutsun ma ennast sari-ettevõtjaks - konkursil kandideerides sain ära märkida, et olen kooli kõrvalt käivitanud ja hallanud mitmeid ettevõtteid, mis on teinud minust toidu importija, turundusguru, IT-arendaja ja talukauba vahendaja. Viimase paari aasta jooksul on mind võlunud reklaamindus ja turundus - asutasin koos klassikaaslastega turundusagentuuri Turundusvärav. Selle kaudu olen saanud aidata kaasa mitmele noorte algatusele nagu Tegude Kalender, Levidera E-Muusikakool ja Koolid.ee nii tehniliste kui ka kujunduslike elementide loomisel, reklaamikampaaniate planeerimisel ja nende läbiviimisel.

Mida Tulevikutalendi konkursivõit endaga kaasa tõi?

Konkursijärgseid toredaid sündmusi on olnud palju! Minu turundusagentuur on tänaseks kõvasti kasvanud ja oleme saanud teha koostööd mitmete tuntud Eesti ettevõtjatega. Hiljuti osalesime ka Garage48 poolt korraldatud ärikiirendi arendusnädalavahetusel ehk hackathonil Vunk, kus üritasime muuta seda, kuidas inimesed internetist toitu ostavad. Selle tulemusel valmis meie mobiilirakendus BiteBite, mis muudab toidu ostmise mängulisemaks. Lisaks oleme saanud kasvatada suuremaks ka talukauba e-turu SIBIS, mis koondab täna juba kümneid talumehi. Üks värskeimatest projektidest on aga Gustus Trade, mille kaudu üritame importida Eestisse ja põhjamaadesse kvaliteetseid Itaalia toiduaineid - kuna olen ka ise Lõuna-Itaaliast pärit, on see projekt mulle eriti südamelähedane.

Mida soovitad noortele, kes kõhklevad, kas osaleda tänavusel tulevikutalentide konkursil?

Usun, et oma oskuste liitmine oma kirega annab võimaluse luua midagi vägevat! Soovitan kõigile, kes endas seda soovi tunnevad, end mitte tagasi hoida ja oma unistustega kindlasti edasi liikuda - stipendiumikonkurss annab selleks suurepärase võimaluse. Hoian juba praegu pöialt kõikidele tänavusel talendikonkursil kandideerijatele.

Kandideerimine tänavusel konkursil Tulevikutalent 2016 kestab 18. oktoobrini. Kandideerimisavalduse saab täita kodulehel www.tulevikutalent.ee. Maxima Eesti poolt ellukutsutud konkursile oodatakse andekate noorte taotlusi neljas kategoorias: teadustalent, sporditalent, ettevõtlikkustalent ja kultuuritalent. Iga kategooria parimat tunnustatakse 1000 euro suuruse stipendiumiga, 2. ja 3. koha omanikke aga vastavalt 700 ja 500 euroste stipendiumitega. Tulevikutalente hindavad tänavu füüsik ja Rakett 69 saatejuht Aigar Vaigu, profirattur Jaan Kirsipuu, ETV+ peatoimetaja ja noorte ettevõtlikuse õhutaja Darja Saar ning Eesti näitleja, laulja ja tantsija Kristel Aaslaid.

Jaga
Kommentaarid