“Minu jaoks on talendikas inimene see, kes tegutseb südamega. Usun, et pühendumus, sihikindlus ja töötahe on talendi arendamisel üliolulised,” kirjeldas Saar. Oluline on Saare sõnul ka see, et ettevõtlikke noori nende tegemistes julgustatakse ja toetatakse.

Saare juhtimisel 2010. aastal käivitunud noorte ettevõtlikkusprogramm ENTRUM viis teda aastate jooksul kokku tuhandete andekate Eesti noortega. “Olles puutunud kokku väga paljude ettevõtlike noortega erinevatest valdkondadest võin öelda, et ideid pole võimalik ainult teostada, vaid muuta ettevõtlik eluhoiak tervenisti oma elustiiliks,” tõdes Saar. “Siiralt õnnelikud ongi just need noored, kes on leidnud endas sisemise kire ja soovivad elus midagi ära teha. Noorus on imepärane aeg selleks, et leida ennast ja arendada oma andeid, mis tulevikus viivad tõelise eduni,” kinnitatas Saar

Tulevikutalent 2016 on Maxima Eesti poolt ellukutsutud stipendiumikonkurss, mille raames asub Saar koos teiste žüriiliikmetega tunnustama tublisid 5.-12. klasside õpilasi.

Nelja kategooria - ettevõtlikkus, sport, teadus ja kultuur - parimaid tunnustatakse 6. novembril tunnustamisüritusel kuni 1000 euro suuruste stipendiumitega.

Jaga
Kommentaarid