Tuntud tegijaid on kutsutud Eestisse, et täita Baltic Sessionil züriiliikme tööülesandeid. Lisaks sellele ei jäta maailma tipud oma tantsuoskust enda teada, Nokia Kontserdimajas toimuvad terve päeva vältel erinevad showd ja etteasted. Lisaks züriiliikme staatusele on kahe päeval ka spetsiaalselt tantsijatele mõeldud töötoad.

Tantsijat ja koreograafi Ceasare "Tight Eyez" Willis peetakse tantsustiili krump loojaks. Kassahittides nagu “Stom the Yard” ja “Step up4” kaasa löönud koreograaf on näidanud ka oma oskusi Ellen DeGeneresi jutusaates “Ellen”. Lisaks osales tantsija saates “America’s best dance crew”, kus saavutas oma rühmitusega Street Kingdom 4. koha.

Nokia Kontserdimajas kuuleb ka muusikarütme kui lavalauad vallutavad Legend da Beatslaya ja Chalice Serrano. Legend on täitnud kohtuniku, õpetaja ja esineja rolli mitmetel tuntud rahvusvahelistel tantsuvõstlustel Londonis, Jaapananis, Hiinas, Koreas, Prantsusmaal, Saksamaal, Malaysias, Soomes, Rootsis, Taanis ja loomulikult Ameerika Ühendriikides. Ning oma tantsukogemuse on Legend ära kasutanud muusika maailma. Beatslaya dünaamilise muusikastiili eesmärgiks on tekitada tahtmatut keha liikumist, võib öelda, et ta teab mida tantsijad tahavad. Seega on tema muusika pea sama populaarne kui ta ise. Legend da Beatslaya algatas omaenda „Labl’d Fresh Entertainment“ 2006. Aastal ning allkirjastas oma esimese laulja/autori Chalice Serrano 2009. aastal.
Baltic Sessionil mõistab veel ka õigust Mariah Carey, Will Smithi, Whitney Houstoniga koostööd teinud Brooklyn Terry (JAPAN/USA). “Ameerika supermodell” saatest tuntud vogue stiili esindaja Benny Ninja. Kodanikunimega Benjamin Thomas on Maarjamaal käinud ka JJ-Street tantsukoolis läbi viinud erinevaid koolitusi ja töötubasid.

JJ-Street Baltic Session on tänavakultuurifestival, mis sel aastal toimub juba 5. aastat.15.-21. oktoobrini toimuva festivali sündmused toimuvad Tallinnas ja selle lähiümbruses. Kulminatsiooniks on laupäeval, 20. oktoobril Nokia Kontserdimajas toimuvad finaalid ja showd.