Peategelane Skunk on justkui hea ingel, kes elab siinses katkises maailmas. Kuigi ta on vaid 11-aastane, on tema elu kulgenud nii, et ta on varakult olnud sunnitud saama täiskasvanuks. Skunki elus on palju katkiseid asju — ta on diabeedik ja kasvab emata. Lisaks sellele on ka tema naabrid katki — Rickil on õpiraskused ja teine naaber Bob on kergesti ärrituv, kuna tema naine suri ja ta kasvatab üksi kolme tütart, kes on hellitatud, üleolevad ja kiusavad eakaaslasi.

“Murtud” on südantlõhestavalt ilus, sageli naljakas ja taas nii inimhinge puudutavalt valus draama, see on lihtsalt nii reaalne. See film näitab, kuidas inimesed käituvad üksteisega vahel väga halvasti ja teinekord väga hästi, kõik see tuleneb armastusest, lähedaste kaitsmisest ja hirmust.

Parim film, mida üle pika aja näinud olen. Kinost väljudes mõtlesin veel pikalt sellele, mida siin elus tuleks väärtustada. Uisuväljakust möödudes kõlas laul: “I didn’t know I was looking for love until I found you,” ja see sobis ideaalselt selle hea filmiõhtu lõpetuseks.