Naisel on pikkust 1,5 meetrit ning ta kaalub 38,1 kilo. Kuigi tema puusaümbermõõt on 80 sentimeetrit, on tema piht vaid 12,7 sentimeetrit suurem kui CD-plaat.

"Kuigi keegi ei usu seda, on mul iga päev kolm suurt söögikorda, ning samuti on ka šokolaad ja krõpsud minu igapäevases menüüs. Mul on lihtsalt väike kõht," ütleb 30aastane rumeenlanna.

Ioana kaalus sündides pisut üle 3 kilo, tema välimus hakkas kummalisena tunduma alles teismeeas.

"Kui ma olin 13, oli minu piht umbes 38 sentimeetrit. Mõned inimesed said oma labakätega mu kõhu ümbert kinni võtta, ka siis puutusid nende näpud kokku ja ruumi jäi ülegi."

Enesehinnang tegi tüdrukule probleeme ka 20ndates. "Rumeenias on parem olla pigem ülekaaluline, see näitab, et oled rikkast perekonnast. Nii et sel ajal, kui minu sõbrannad käisid kohtamas, istusin mina üksinda kodus, sõin Marsi šokolaadi ja lootsin juurde võtta."

2006. aastal kohtas naine aga sakslast, kellega nad käisid kaheksa kuud ja seejärel abiellusid Berliinis.

"Jan oli esimene inimene, kellele ma olin ilus ja ta julgustas mind keha üle rõõmu tundma. Ta tegi minust ka mõned pildid, mille üle oli ta väga uhke. Ta pani osad neist ka internetti ja vastukaja oli väga meeldiv.

Ioana ütöeb, et soovib siiski kaalus juurde võtta, et tema välimus nii šokeeriv poleks. "Kuid nüüd, mil ma elan Saksamaal, pole pitsa ja kebab enam nii igapäevased. Kuid lõpuks ometi tunnen end oma kehas mugavalt."