Kohtutäitur Urmas Tärno on märkinud kuulsa villa alghinnaks 613 550 €, registreerimine algas 31.märtsil ning lõppeb 11.mail. Oksjon ise leiab aset ajavahemikus 12.mai — 20.mai. Tühjade kätega osa võtta ei saa, tagatisrahaks tuleb varuda 61 355 € ning pakkumiste sammu suurusjärk on vähemalt 500 €.

Kangro villa on tõeline maiuspala — kahekorruselise looduslikust kivist seintega viilkatusega külalistemaja ehitusalune pind on 1161 ruutmeetrit ja suletud netopind 1430,3 ruutmeetrit. Esimesel korrusel paiknevad galerii, vastuvõturuum, puhkeruum, köök, tualettruumid ja abiruumid ning katusekorrusel üheksa kahel tasapinnal külalistetuba, milliste esimesel tasandil paikneb puhkeruum ja vannituba-WC ning teisel tasapinnal magamistuba. Lisaks paiknevad katusekorrusel puhkeruum ja poollahtine rõdu. Villa 1 hektari suurusel territooriumil on ka maa- ja paekividest rekonstrueeritud keldrihoone, kiviaiad, parkla ja ehitusjärgus autode varjualune.

Seda, kuidas Tauno Kangro raskesse võlaolukorda sattus, loe Eesti Ekspressist ja Ärilehest!

Vaata pilte ja saa ettekujutus sellest, kui mõnus on Laitse graniitvillas tšillida ja millised prominendid selle seinte vahel läbi on käinud: