Bastioni jõuluteemalisel moegurmeel näidati käesoleva sügis-talve parimaid palu ning näidati, millises kleidis üks endast hooliv naine jõulupeol särada võiks.

Õdusale õhtule lisas muusikaga jumet imeilus Gerly Padar.
Bastioni kauneid kleite esitlesid alati ilusad ja säravad Heli Kraft, Ingrid Tõniste, Sirje Eesmaa, Helen Randmäe jpt.

Nii laval üles astunud naised kui ka külalised olid kõik Bastioniga mingil moel seotud. Keegi kommenteeris: "Bastion on nagu väike Pariisi moemaja, kes on osanud oma kliente hoida alati erilisena." Täpselt 18 aastat tagasi avas Bastion esimese erakapitalil põhineva poe Viru tänaval, Klementi ja Tallinna Moemaja kõrval. Tänaseks on alles vaid Bastion, mis 25 aastat tagasi ühe õmblusmasina ja suure ideega sai alguse, ja nüüdseks on üks väheseid moeettevõtteid Eestis, kus toodetakse kõik siinsamas Tallinna kesklinnas - ideest teostuseni.
Jõulugurmee võtmesõnaks sai Pariis. Kaunid suupisted otse Prariisi Michelini tärni kokalt restoranist Number 9 ja klaasid olid täidetud Prantsusmaa kuulsaima šampanja Moet Chandon´ga. Õhtu meeleolu eest hoolitses kaunis Gerly Padar. Modellide soengud ja meigi tegi salong CHIC, palgetele said Pupa ilutooted.