35-aastane tunnistas, et kaal tõusis tänu sellele, et ta üritas kuidagi kompenseerida karjääri lõppu. "Mind lükati pensionile ilma, et ma teaks mida ma tegema hakkan. Ma polnud valmistunud ja seetõttu hakkas ka kaal tõusma," tunnistas Dokic.

Eelmise aasta sügisel sai tal kodus istumisest ja lisakilodest villand ning ta võttis ohjad enda kätte. "Kui sa oled professionaalne sportlane, siis sinu eest tehakse kõik ära, kaasa arvatud ka toitumine, treeningkava, reisimine... Pärisellu minek oli väga raske."

Ta otsustas jälgida Jenny Craigi nimelist dieeti, mis on Dokici sõnul tema elu muutnud. "Mulle meeldib, et selle menüü on maitsev ja kiiresti valmiv," kommenteeris Dokic.

"Minu lemmikuks osaks on see, et mul on personaalne nõustaja, kellega ma kohtun kord nädalas ja kes konsulteerib minuga iga minu sammu. Selline toetus on muutnud mu elu."

Pärast kaalulangust on endise WTA edetabeli neljanda naise elu totaalselt muutunud. Dokic ja tema poiss-sõber Tin Bikic planeerivad juba pulmi ning soovivad võimalikult ruttu pere luua.