Martina on inimeste südamesse jõudnud mitme põneva saavutusega, nimelt esiteks on üsna tillukese naise küljes eriti gigantne büst, loomulikult ei ole see talle taevaisa poolt kaasa antud, tegemist on siiski osavate kirurgide kätetööga. Tema 70S suuruses rinnad on kuulutatud Euroopa kõige suuremateks.

Rahvusvahelise meedia tähelepanu osaliseks sai kaunis naine mõned aastad tagasi, kui avalikustas oma südamesoovi – saada mustanahaliseks. Selleks asus ta oma organismi süstima melaniini, parema ja tumedama tulemuse tarvis tuli loomulikult elamisse üks korralik solaarium soetada.

"Ma tegin selle muutuse läbi, et olla tõeline mustanahaline naine! See on fakt! Ma alustasin oma teekonnaga jaanuaris ja tänaseks ma olen päris mustanahaline naine. Ma ei erine millegi poolest mustanahalisena sündinud naistest," sõnas modell mullu.

Toona lisas ka naine, et tõelisest õnnest on veel üks asi puudu, nimelt sooviks ta, et tema tagumised põsed oleks eesmistega samas mõõtkavas. Kuna arstide arust polnud see hea idee, siis peab ta veel leppima sellega, et on kõigest Euroopa kõige suuremate tissidega naine.

Hiljuti pidas Martina tõelised unistuste pulmad paradiisisaarel, naine ütles "jah" oma pikaaegsele kallimale Hawail. Kuid pulmade pidamine teisel pool maailma on üsna tülikas ettevõtmine.

Pärast pea 26 tundi kestnud lendu maandusid Marina ja Michael lõpuks Hawail, et pidada maha tõelised unistuste pulmad.

Saksamaa telekanal RTL jälgis paari elu enne pulmi, näiteks kajastati üsna veidrat poissmeestepidu. See peeti ühel põllul Bremeni lähistel, kohale tulid inimesed, kes paari vaid Facebooki kaudu teadsid.

Järgmine suur murekoht oli sobiva pulmakleidi leidmine. S-korviga naistele sobivaid kleite poodides saada ei ole. Aga see naist ei heidutanud, nutmise asemel lasi ta enne pulmi oma rindu veel tiba suuremaks teha.

"See peab veidi veel paranema, aga peagi olen ma oma pulmade jaoks valmis," sõnas Martina, kelle mõlemad rinnad kaaluvad nüüd seitse ja pool kilo, umbes nagu kaks väga heas toitumuses kassi.

Martina on vapper naine ja pulmade jaoks ei ole väike operatsioonijärgne valu mingi kannatus. 30-aastasele naisele on kõige tähtsam see, et ta pulmadel kaunis välja näeks.

Pulmad peeti väga väiks ringis, tõtt öelda olid seal kohal ainult kolm inimest. Peale õnneliku paari jälgis tseremooniat ainult pulmakorraldaja.