Pärast apsakat hakkasid saate vaatajad sotsiaalmeedias kohe arutlema, et kas mitte pole tegemist lihtsalt trikiga suurema tähelepanu saamiseks.

Courtney oli parasjagu sisenemas stuudiosse, seljas litritega jakk ja sellega sobiv seelik. Äkitselt kukkus aga seelik põrandale ja paljastas palju rohkem, kui televaatajad valmis olid nägema.

Tema sissemässitud suguelundid olid samuti nähtaval. Transvestiitidel on kombeks oma suguti kleeplindi abil kinni teipida, nõnda näeb see välja nagu vagiina. Mees oli hirmunud ja haaras oma seeliku maast ning püüdis enda privaatset piirkonda kaamerate eest varjata.

Fännid jäid kogu apsaka suhtes kahtlevale seisukohale, kuigi mees üritas üllatunud nägu teha, siis arvatakse, et tegu oli siiski lihtlabase lavastusega.

"Ma armastan Cortney Acti, aga ma siiski arvan, et tegu oli trikiga. Ilma aluspesuta? Vähemalt trikk täitis oma eesmärki ja sai palju tähelepanu," kirjutas üks Twitteris.

"Peab olema eriti naiivne, et sellist asja uskuda," sõnas teine.

"Hästilavastatud trikk, seelik "juhuslikult" kukkus ära! Kaameramehed ilmselgelt teadsid mis tuleb ja filmisid kogu asja ilma ühtegi üleliigselt kaadrit näitamata," lisas kolmas.

Vaata rohkem fotosid SIIT!