Inim-päike Ella London, kes on küll Inglismaalt päris, kuid elab Los Angeleses, on vaid kollaseid riided kandnud juba seitse aastat, vahendab Carters News.

35-aastane preili Päikesepaiste on helgesse tooni nii armunud, et alates huulepulgast kuni aluspesuni on kõik vaid kollane. Vähe sellest, et ka mööbel ja elamine kollane on, naisel olid isegi kollased pulmad. "Kõik mu riided on kollased. Kuigi ma ei ole kunagi lugenud mitu kollast asja mul on, siis peab neid olema tuhandeid, eriti kui üksikuid asju arvestada, isegi mu aluspesu on kollane."

"Esimene asi, mille ostsin oli Marc Jacobsi pluus eBayst. Ajaga on asjad katki läinud ja asendasin need kollasega. Kõige raskem on leida kollaseid kingi, kuigi praeguseks on mul neid peaaegu, et liiga palju. Iga hommik lähen oma kollase meigikoti juurde, panen peale kollase silmapliiatsi ja isegi kollase huulepulga, erilistel sündmustel."

Ta teab, et kuigi ta armastus kollase vastu ei pruugi näida normaalne, siis ei saa ka öelda, et see loll või segane oleks. Naise silmis väljendab kollane rõõmu ja positiivsust, mida peab jagama.