“Rakett69” seitsmenda hooaja finaalis seisid vastamisi Tartu kutsehariduskeskuse õpilane Gert Lees ja Gustav Adolfi gümnaasiumi õpilane Karl Vilhelm Valter, kes panid selle hooaja osalejatest kokku oma supertiimid.

Gerdi toetajateks olid Hannes, Markus, Marel ja Risto.

Rakett69 7. hooaja finaal

Karl Vilhelm valis enda abilisteks Karli, Jaani, Marguse ja Miina.

Rakett69 7. hooaja finaal

Mida oleks “Rakett69” võit kummalegi finalistile tähendanud? “Raketi seitsmenda hooaja võitjatiitel on minu jaoks tähtis, sest see näitaks, et ma olen ikka suur tegija,” sõnas Gert finaali eel. Karl Vilhelm arvas, et kuna ta on juba “Rakett69” ajaloo noorim finalist, siis võiks veel ühe sammu lähemale minna ja ka "Rakett69" kõige noorem võitja olla.

Nagu varasemates hooaegades, tuli finalistidel ehitada juba traditsiooniks saanud Rube Goldbergi masin ja see veatult tööle panna. Kohtunik Mart Noorma sõnul paneb masina ehitamine proovile võistlejate planeerimisoskuse, sisulise erialase mõtlemise, meeskonnajuhtimise, kvaliteedi tagamise ja stressiga toime tulemise. "Rakett69" seitsmenda hooaja võitjaks kroonitakse aga see, kelle masin töötab täpselt 112 sekundit või saab sellele tulemusele kõige lähemale. Saate lõpp kiskus aga eriti pingeliseks, sest kohtunikud ja võistlejad arvasid, et juba suurepärase tulemuse teinud Gerti on Karl Vilhelmil raske üle trumbata. Sellele vaatamata töötas Karl Vilhelmi Rube Goldbergi masin suurepäraselt ja jõudis 112-sekundile lähemale, kui Gert. Nii sai Karl Vilhelmist "Rakett69" seitsmenda hooaja võitja.

Palju õnne, Karl Vilhelm Valter!