Bersey tunnistab, et ei ole end kunagi seksikamalt tundnud, vahendab Caters News.

Nüüd 71-aastane naine meenutab, et peale abikaasa surma ja laste lahkumist kaotas ta kogu oma isiksuse. Tantsimine aitas tal taas ennast leida, kaalu langetada ja tegi Berseyst "kõige lahedama vanaema".

Kahekordse vanaema artistinimi on Foxy La Mer, ta käib pidevalt esinemas ja seda täiesti terviklikus kostüümis.

"Burleski hõlmab kõike, mida ma teha tahan. Alates esimesest päevast olin võlutud. Ma tundsin end äkki naiselikult ja nii glamuurselt. Enne ma tundsin, et olen kogu oma naiselikkuse kaotanud. Alates ajast, mil mu abikaasa haigestus, ei olnud midagi, mis mind glamuurselt tundma paneks."

Naine meenutab, et tema elust oli kadunud naise roll, seksist ei olnud mõtet rääkidagi ja ta tundis, et lihtsalt eksisteerib.

"70-aastaselt inimesed arvavad, et sa peaksid lihtsalt kodus istuma, kuid see pole minu moodi."

Tantsimine aitas vanaproual langetada märgatavalt kaalu. "Mu kaal kõikus üles ja alla ning mul oli probleeme kõrge vererõhuga."

Trenni leidis Bersey Facebookist ja armus sellesse kohe. Nüüd käib ta tantsimas kord nädalas ja tal on ka kindlad kaks etteastet. Üks on Ghostbusterite muusikaga, teises mängib ta raamiga vanaprouat ja kui muusika muutub, viskab ta hommikumantli maha ja hakkab tantsima.

Berseyl on kaks lapselast 22-aastane Brandon Hanmore ja 27-aastane Aaron Knight. "Pole oluline kui vana ma olen. Mulle meeldib kui nad laval mu vanuse ütlevad, sest ma tahan, et nad plaksutaks kui mul hästi läheb. Mu tütar tuleb mind vaatama. Ta arvab, et see on suurepärane, mu poeg on uhke ja mu lapselapsed arvavad, et ma olen kõige lahedam vanaema maailmas."