Naine on saanud üsna tuntuks tänu oma suurepärasele välimusele ja sellele, et ta sai vanaemaks kõigest 35-aastaselt. Carrie sünnitas oma esimese lapse 18-aastasena ja tema tütar sai emaks 17-aastasena.

Naise 17-aastast tütart Clarice’i peetakse pigem tema õeks. "Inimesed on alati üllatunud, kui kuulevad seda, kuidas Clarice mind emaks kutsub. Veel vähem usuvad nad seda, et ma olen vanaema. Mõnikord ütlen ma hoopis, et olen Clarice’i õde," naeris naine intervjuus Briti ajalehele.

Carrie tunnistab, et tema suurepärane välimus ei ole ainult tervislike eluviiside tulemus, ta on üle 14 000 euro kulutanud ka kosmeetilisele kirurgiale. Naisel on kunstrinnad, hammaste lumineerid, juuksepikendused ja ripsmepikendused. Näkku laseb naine regulaarselt botuliintoksiini süstida.

Ennast glamuurivanaemaks pidav naine käib viis korda nädalas jõusaalis ja hoiab ennast erinevate treenigutega vormis. Tuleb tõdeda, et Carrie näol ei ole tegu siiski maailma kõige noorema vanaemaga. See tiitel kuulub Rumeeniast pärit Rifca Stanescule, kes sai vanaemaks juba 23-aastaselt.