"Sõbrapäev on tore põhjus kingituste ja maiustuste soetamiseks, laat on selleks suurepärane võimalus," on kultuurikeskuse juhtaja kindel, et laat on hea mõte.

Tagantjärele vaadates on Katrin Siska laadaga rahul. "Kohapeal müüdi nii käsitöökaupu kui ka karusnahatooteid, sinki-vorsti ja aiasaadusi, mett ja astelpajumahla, maiustusi ning ehteid, rõivaid ning muud toredat nänni, mida hea kinkida. Väikesed isetehtud valentinipäeva teemalised mänguasjad püüdsid pilku. Valik oli suur ja lai. Järgmist laata plaanime teha juba kevadel."

Siska jaoks ei ole valentinipäev võõras püha - riigikokku kandideeriv noor ja kaunis poliitik tähistab sõbrapäeva igal aastal oma lähedaste seltsis. Näiteks võtab ta ette midagi romantilist ja teeb suu magusaks südamekujuliste šokolaadikommide või tordiga. "Sellest on tõesti saanud traditsioon minu peres, mida ei saa jätta tähistamata."

Valimisteni on jäänud vaid napid kolm nädalat ning Katrin tunnistab, et graafik on praegusel ajal tõesti tihe. "Minu moto on, et mida rohkem teed, seda rohkem jõuad! Tuleb lihtsalt vähemtähtsad tegevused enda ajakavast välja praakida," teab Siska, kuidas tiheda ajakavaga hakkama saada.

Kas Katrin Siska abitsioon on märtsivalimiste järel Toompeal tööd alustada?

"Teen muidugi tööd ka riigikokku pääsemise nimel. See on uus põnev väljakutse. Riigikogus saan oma valijaid esindada ja meie ühiskonna parema elu nimel tööd teha. Loodan, et kõik sõbrad ja head inimesed toetavad mind!"