Tänavu tavapärasest erinevas formaadis toimuval festivalil ei võistle omavahel mitte omaloomingulised tantsud, vaid hoopis tantsijad. Tantsupäevadel osalevatel tantsijatel ja juhendajatel oli suurepärane võimalus näidata, mida nad oskavad ning näha, mida ja kuidas teised Eestimaa tantsijad teevad, samuti jagada ja saada uusi kogemusi.

Koolitantsu maakondlikest tantsupäevadest edasisaajaid ootab suvel ees tantsulaager, kus valmistakse ette sügisel Eestis tuuritama hakkav suur Koolitantsu tantsulavastus. Nii saavad tantsijad endale päris tantsija kogemuse, alates enda oskuste ettenäitamisest läbi lavastuse ettevalmistamise kuni tõelises tantsulavastuses esinemiseni. Põhiline rõhk on aga, nagu alati, tantsimisel ja tantsust rõõmu tundmisel.

Valga ja Võru maakondlikel tantsupäevadel osales enam kui 100 noort tantsijat. Tantsupäevade jooksul toimunud töötubades pandi nad igakülgselt proovile ning õhtustel ettenäitamistel kuulutati välja õnnelikud edasipääsejad ja jagati mitmeid eripreemiaid.

VALGA TANTSUPÄEVAL osalesid tantsijad, kes tantsisid Laura Kvelsteini ja Marek Vetiku käe all vabatantsu ja show-ja tänavatantsude žanrites.
Vabatantsu žanris pääsesid edasi Grete Sirge (juhendaja Carolin Arnold, Tantsukool Ciara, 10.-12.klass), Karmen Mõts (juhendaja Kerli Vessin, Tantsuklubi HOP, 7.-9.klass) ja Merit Mäekalle (juhendaja Ulvi Riitsalu, Tantsustuudio Lys, 4.-6.klass). Silmapaistvate tantsijatena said eripreemiad Anni Peegel – keskendunud ja hingestatud tantsija (juhendaja Egely Pruuli, Lüllemäe Tantsulapsed, 7.-9.klass) ja Egely Pruuli – lõpuni tunnetatud liikumine (juhendajad Leile Väisa ja Ester Tamm, Tantsuselts Pärliine, 10.-12.klass).
Show- ja tänavatantsude žanris sai edasi Nadežda Parmenenkova (juhendaja Ugis Racenis, Klaim, 10.-12.klass). Eripreemiatega pärjati Aire Siivask – eriti tubli ja püüdlik tantsija (juhendaja Egely Pruuli, Lüllemäe Tantsulapsed, 4.-6.klass), Allar Tukamtsev – äge trikimeister (juhendaja Ugis Racenis, B-Boy Squad, 10.-12.klass) ja Mark Azarevits – noor talent (juhendaja Ugis Racenis, B-Boy Squad, 4.-6.klass).

VÕRU TANTSUPÄEVAL osalejad tantsisid Laura Kvelsteini, Marek Vetiku, Liisa Laine ja Erena Reilenti käe all vabatantsu, show-ja tänavatantsude ja eesti teemalise tantsu žanrites.
Vabatantsu žanris sai edasi Getter Kõiv (juhendajad Leili Väisa ja Ester Tamm, Tantsuselts Pärliine, 4.-6.klass). Eripreemiaga tõsteti esile Elisabeth Geier – julge eneseületaja (juhendajad Leili Väisa ja Ester Tamm, Tantsuselts Pärliine, 4.-6.klass), Karolin Kiidron – haldjaliku kohaloluga tantsija (juhendajad Leili Väisa ja Ester Tamm, Tantsuselts Pärliine, 4.-6.klass), Kerttu Kalda – särava olekuga tantsija (juhendajad Leili Väisa ja Ester Tamm, Tantsuselts Pärliine, 4.-6.klass) ja Kristel Taal (juhendajad Leili Väisa ja Ester Tamm, Tantsuselts Pärliine, 4.-6.klass) – positiivse energiaga tantsija.
Show- ja tänavatantsude žanris said edasi Getter Miida Kask (juhendaja Andre Laine, Meie Stuudio, 4.-6.klass), Keitlin Koppa (juhendaja Andre Laine, Meie Stuudio, 4.-6.klass) ja Mariscalle Kõrval (Heloona ja Mariscalle, 10.-12.klass). Väljapaistva soorituse eest said eripreemiad Anastasia Gartovanets – väga püüdlik tantsija (juhendaja Andre Laine, Meie Stuudio, 4.-6.klass), Marie Helena Luude – suur esinemisjulgus ja ilusad hundirattad (juhendaja Andre Laine, Meie Stuudio, 4.-6.klass), Mariliis Kokkmaa – suur esinemisjulgus ja ilusad hundirattad (juhendaja Andre Laine, Meie Stuudio, 4.-6.klass) ja Pamela Saarniit – stiilse hoiakuga tantsija (juhendaja Andre Laine, Meie Stuudio, 7.-9.klass).
Eesti teemalise tantsu žanris pääsesid edasi Egely Pruuli (juhendaja Leili Väisa, Tantsuselts Pärliine, 10.-12.klass), Joosep Põldsepp (juhendajad Leili Väisa ja Elin Lihten, Tantsuselts Pärliine, 7.-9.klass), Laura Lääts (juhendajad Leili Väisa ja Elin Lihten, Tantsuselts Pärliine, 4.-6.klass), Laura Nagel (juhendaja Andre Laine, Meie Stuudio, 7.-9.klass) ja Silvia Ingver (juhendaja Leili Väisa, Tantsuselts Pärliine, 10.-12.klass). Eripreemiaga pärjati Trine Tõniste – suure potentsiaaliga tantsija (juhendajad Leili Väisa ja Elin Lihten, Tantsuselts Pärliine, 7.-9.klass) ja Heikko- Hardi Reinhold (juhendajad Leili Väisa ja Elin Lihten, Tantsuselts Pärliine, 4.-6.klass) – hea energiaga nupukas tantsija.