Modellicastingutele registreeris ligi 200 modelliametist huvitatud noormehe ja neiu, kes tulid seitsmesse linna oma õnne proovima Maarjamaa eri paikadest. Finaalcastingul osaleb ca 50 väljavalitud modelli (nii uued kui ka kogenumad), aga ka publiku seas on võimalik silma jääda.

"Tegemist pole võistlusega, vaid võimalusega potentsiaalsetele modellikandidaatidele avastatuks saada", kommenteerib ürituse eestvedaja Living Modelsi asutaja Evelyn Mikomägi.

Peale Eesti asjatundjate tulid uusi nägusid skautima ka maailmas tunnustatud modelliagentuuride esindajad, muu hulgas ülemaailmne modelliagentuuride kett Next Models Management, kes on tippu viinud ka eestlannast supermodelli Karmen Pedaru.

Eestist on žüriis armastatud moedisainer Aldo Järvsoo, esijumestaja Katrin Sangla, tänaseni modellina tegutsev Miss Estonia 1989 Cathy Tulkvist.

Osalema olid eelvorudesse oodatud neiud vanuses 13-20 ja pikkusega 170-180 cm ning poisid vanuses 16-23, pikkusega 183-190 cm, kelle sest valiti välja tänased finalistid.

Vaata modellikssoovijaid, kes täna enda parimad küljed ja naturaalse ilu vaatamiseks tõid: