Laste Maailma moeshowl osales kokku 23 väikest modelli vanuses 2,5 kuni 15 aastat. Moeshow eesmärk oli toetada turvalist ja mängulist lapsepõlve. Moeshow lavastas kolme lapse ema Ingrid Tõniste, kelle jaoks oli esimene kord hakkama saada 23 väikese modelli liikumise seadmisega.

Ingrid Tõniste sõnul laabus üritus väga hästi ja lavastuse eesmärk oli lapsi mitte õpetada liikuma kindlate reeglite kohaselt, vaid lasta neil olla loovad. "Lastega ei saa kunagi midagi halvasti minna. Nende loovus ja uskumatu oskus igast olukorrast hästi välja tulla on imetlusväärne. Mõned laste soovid ja väikesed lavastuse lisad muutsid etenduse ainult armsamaks," ütles Tõniste.

Õhtujuht oli Maria Heleen Tõniste. Etendus algas muusikakooli Studio Melos väikeste viiuldajate Aliise Kadariku ja Paula Kristiina Valteri etteastega, keda juhendas viiuliõpetaja Kaidi Ugandi.

Muusikat valis esimest korda superstaar Jana Kask. Jana jaoks oli see debüüt DJna, kuid temalt on oodata juba lähinädalatel uut singlit, mis on seotud samuti lastega.

Üritusele elasid kaasa mitmed vanemad Urve Palo, Krista Lensin, Kristina Ljadov, Monika Tuvi, Kerttu Mõis, Ingrid Tõniste, Mairit Saluveer, Ithaka Maria ja tema õde Danoa. Moodi tulid vaatama Karmel Eikner tütrega, Heti Tulve ja paljud teised.