1. Kõrge sasikrunn
Kui meik on liiga palju aega võtnud ja pead otsejoones kodust välja tormama, siis on lihtsaimaks lahenduseks sasine kõrge krunn. Tupeeri juuksed pisut kohevamaks, kogu nad kõrgele kuklasse kokku ning kinnita patsikummiga. Sasi hobusesaba kokku ja kinnita väikeste klambritega. Viimane lihv lakiga ja oledki valmis tantsupõrandaid vallutama!

2. Rannalained
Vallatud surfitüdruku lained on julgelt trendikad ka talvises lumesajus. Laineline soeng sobib nii pikkadele kui lühematele juustele ja mõjub piduliku riietuse kõrval mõnusalt ja vabalt. Nende saamiseks kasuta lõdvalt keskmise suurusega koolutajat eraldi salkudes, kinnita lained juukselakiga, sasi pead kergelt ja valmis.

3. Särav juukseehe

Kui kinnitad juuksed kuklasse, pealaele, küljele või kuhu iganes, siis jõulupidudel ja vana-aastaõhtul sobib kinnitajaks ideaalselt pilkupüüdev juukseehe.

4. Must peapael
Mustad peapaelad on Hollywoodi üle võtnud — neid näeb mitmete kaunitaride peas, kes punasel vaibaln poseerivad. See on ühtlasi äärmiselt kasulik aksessuaar — mõjub armsalt tavalise ja igava krunni kõrval ning aitab salgud näost eemal hoida.

5. Punutis ümber pea

Just nii — täpselt nagu korralikel talupiigadel! Punutis on eriti armas moodus juukseid ohjes hoida ning sobib pühademöllu koos sätendava kõrvarõngapaariga nagu rusikas silmaauku.

6. Range seitel
Kes vallatuid soenguid ei armasta, võib otsustada range keskmise seitli kasuks. Lihtne, konkreetne ja aegumatult trendikas. See mõjub modernselt ning sobib nii lokkis kui sirgete juustega.

LOE KA:

Allikas: elle.com