Maailma suurima Lego laeva ehitamiseks kulus 1 015 000 legoklotsi ja 900 inimtundi ning see sai nimeks Jubilee Seaways. DFDS Eesti üksuse turunduskoordinaatori Terje Vingisaare sõnul pandi laev kokku Edinburghis ning esmaesitluse kohaks valiti Kopenhaagen. “Sügisel toome Guinnessi rekordit püstitanud laeva kõigile tutvumiseks ka Eestisse. Lego laev pole mitte ainult suur, vaid ka üllatavalt detailne ja tõetruu, kust ei puudu ka sellised väikesed detailid nagu näiteks päästepaadid,” kirjeldas Vingisaar. Maailma suurimat Lego laeva saab sügisel näha Lennusadamas.

Lego klotsidest ehitatud laeva pikkuseks on 12,035 meetrit, kõrguseks on 2,72 meetrit ja laiuseks 1,67 meetrit. Laev kaalub ligi kolm tonni. Lego laeva ehitamise projekti oli kaasatud ligi 7000 DFDSi töötajat ettevõtte 75 erinevast üksusest ja 21 riigist.

Lego laeva ehitamiseks pandi klotsidest kokku väiksemad plokid ja neist ehitati omakorda suuremad ning lõppkokkuvõttes sai Edinburghis valmis maailma suurim Lego laev, mis jõuab ka Guinnessi rekordite raamatusse.