33st margist koosnev seeria kujutab kunstnikule, kodanikunimega Touko Laaksoneni (1920-1991), iseloomulikke ikoonilisi poolpaljaid ja ülespumbatud vägilasemusklitega mehemürakaid, kes on riietatud kitsastesse, sealhulgas nahksetesse fetišihõngulistesse rõivastesse. Kuigi ametlikelt pressifotodelt on näha, et pildid kujutavad ka paljast mehetagumikku, midagi sündsusetut pildid otseselt siiski ei kujuta.

"Loomulikult eelnes valikule diskussioon, kuid me tahtsime elada aastas 2014," selgitas Itella arendusjuht Markku Penttinen Helsingin Sanomatele kunstniku tööde valimist uuele margiseeriale.

"Margileht kujutab sensuaalset elujõudu ja enese üle uhke olemist. Siin põhjamaal pole sellest kumbagi iial piisavalt palju," kommenteeris markide disaini eest vastutav Timo Berry.

Lisaks Tom of Finlandi töödele ilmuvad veel kuus uut margiseeriat, mis vastavad pigem traditsioonilisele maitsele ning kujutavad Urpo Martikaineni sügisesi aiamaale, Jaakko Tähti fotosid Soome sildadest ning erinevaid jõulu- ning loodusteemalisi pilte.

Itella teadaandes on kirjas, et kõik margid on isekleepuvad ega vaja lakkumist.

Tom of Finlandi margid ilmuvad müügile 8. septembril.