Choupette Lagerfeld võib olla lihtsalt kass, kuid tema elustiil on täis glamuuri ja luksust, millest tavaline inimene vaid unistada võib. Kassil on kaks isiklikku teenijat, 117 000 fänni Instagramis, samuti on loomal ette näidata edukas modellikarjäär, millega ta miljoneid eurosid on teeninud.

Võimalik, et ka osa moekeisri hiigelvarandusest jõuab hellitatud kassi kätte, möödunud aastal vihjas sellele ka Lagerfeld ise.

"Teiste seas, jah. Ärge muretsege, mu varandusest piisab kõikidele," vastas mees küsimusele, et kas mingi osa tema varandusest läheb kiisule.

Karl sai kassi endale 2011 aasta augustis, tema modellist tuttav Baptiste Giabiconi suundus reisile ja jättis Choupettei Karli majapidajate hoolde. Lagerfeld kiindus kassi koheselt ja ei olnud nõus seda enam sõbrale tagasi andma.

2011. aastal tegi peremees kassile ka enda Twitteri konto, ta oli kusjuures esimene kuulsuse lemmikloom, kellele konto tehti. Tänapäeval on see juba tavaliseks muutunud.

Kõige paremini saab ülevaate kassi äärmiselt glamuursest ja luksuslikust elust aga Instagramist, kus Choupette’i jälgib sadu tuhandeid fänne.

Kassil on kaks teenijannat, kes tema valget kasukat neli korda päevas harjavad, samuti serveeritakse kassile sama toitu mida peremehele. Loomulikult einestas kass omanikuga samas lauas.

Vabal ajal istub Choupette 10 000 eurot maksval Zaha Hadidi diivanil ja mängib oma isikliku iPadiga. Reisimine toimub eralennukiga, lühemad teekonnad võetakse ette hirmkallis Luis Vuittoni kassikotis, magatakse maailma kõike luksuslikemates hotellides.

Kuid kass ei ela vaid peremehe rahakotist, tema enda modellikarjäär on toonud kenakese varanduse.

Karl sõnas 2013 aastal antud intervjuus, et on enda kassi armunud. "See oli armastus esimesest silmapilgust!"

Aastal 2013 teatas moejumalus, et võimaluse korral ta isegi abielluks Choupettiga! "Inimeste ja loomade vahel pole veel abielu...Ma poleks kunagi arvanud, et ma niimoodi ühte kassi armun," rääkis ta väljaandele CNN.

Praegu spekuleerib välismeedia, et Karl Lagerfeld võis jätta oma 150miljonilise hiigelvaranduse kassile. Kui Choupette nimetataks pärijaks läbi mõne ühingu või sihtasutuse, võiks Saksamaa seaduste järgi selline variant isegi läbi minna. Pärijate seas võivad olla ka Karli modellist muusa Brad Kroeing ja tema nooruke poeg Hudson, kelle ristiisa Lagerfeld oli.