Esmalt tuli kandidaatidel täita ankeedid ja seejärel ennast lühidalt tutvustada. Paljud tüdrukud loetlesid oma huvidena üles tantsimise, laulmise ja erinevad spordialad,  aga oli ka neid kelle hobiks näiteks puutöö ning fotograafia. Kadi Saks, kes tegeleb järgnevad kolm kuud tüdrukute kõnni ja rühiga, pani tüdrukud proovile kõndimises mitmesse erinevasse rütmi. Kõnniti nii diagonaalis üle saali kui ka paarikaupa peeglisse. Kadi jagas juba esimesel kohtumisel tüdrukutele õpetussõnu, pööras tähelepanu rühile ja julgustas tüdrukuid olema enesekindlad ja naeratama. 

Viimane eelvooru osa oli pooleminutilise tantsu õppimine, ühekordselt juhendas tüdrukuid Sandra Vilismäe, kes oli ettevalmistanud üsna tempoka ja keerulise kava. Osadele neidudele oli koreograafia õppimine lihtsam, teistele jällegi natukene keerulisem. Järgnevad kolm kuud aga tegeleb tüdrukute tantsulise liikumisega Dance Act Tantsustuudio treener ja BC Kalev/Cramo tantsutüdrukute peatreener ja tantsija Alissa Montes. 

Kõik kandideerinud tüdrukud olid väga tublid ning eelvoorust said edasi kõik 12 neidu ja järgmine kohtumine on aasta alguses toimuvas laagris. Kuna lõppvõistlusele pääseb vaid 10 neidu, siis raske otsus tuleb teha peale laagrit.

Miss Raplamaa 2015 selgitatakse välja Raplas Sadolin Spordihoones 28.märtsil 2015 aastal.