Esimene asi, mida teisel päeval pärast ärkamist tegin, oli ilma vaatlemine. Nii-nii väga ju lootsin, et taevas pole sama tume kui esimesel õhtul ja saab ka natukene päikest näha. Esialgu nagu tunduski, et võib ju päris hea rannailm tulla, sest kõiki kohti ei katnudki pilved.

Hommikul tegelesime oma uue koduga kohanemisega. Jalutasime ringi hotelli territooriumil, vaatasime üle kõik päevitamis- ja söögikohad, leidsime üles amfiteatri ja tenniseväljakud.

Peale ilmavaatlust hellitasime ennast söögiga, mida on siin tõeliselt suurtes kogustes. Magusasõbrad nagu me oleme, tundsime erilist rõõmu rikkaliku koogileti ees. Teiseks põhitegevuseks pärast söömist oli päikese püüdmine. Tegu oli tõelise jahiga, sest pilvi oli palju. Vesi oli aga soojem kui õhk, nii et nautisime hiiglaslikke laineid.

Kuna hotell on keskusest suhteliselt kaugel, siis on hoolitsetud selle eest, et meelelahutust jätkuks terveks õhtuks kohapeal. Amfiteatris oli suur hiina tsirkus, mis pani meid terve etenduse jooksul suu lahti ahhetama. Neli hiina tüdrukut keerutasid pulkade otsas taldrikuid, samal ajal spagaate ning tireleid visates. Üks mees tegi trikke suurema ja väiksema portselanist potiga — keerutas seda nagu korvpalli näpu otsas ja kõksis peaga, nagu teevad seda jalgpallurid. Ilma ei jäänud me ka kuue küünlajalaga trikitanud preilist ja jalgratturist, kes jagas oma sõiduvahendit kuue sõbraga.

Kui tsirkuseetendus läbi sai, läksime kuulama elavat muusikat, kus esitati lugusid, mis meilegi tuttavad olid. Puhkuse teine päev lõppes magusa unega, mis ei saanud kuigi kaua kesta,
sest juba kolmanda päev hommikul ootas mind ees kontrolltöö, mis sai sooritatud palmide all istudes.

Miss Raplamaa 2013 auhinnareisi pani välja GoAdventure.

Vaata fotosid!