Kolmanda päeva hommik tõi meile rõõmusõnumeid, nimelt pärast hommikusööki läksime päevitama.

Esimest korda reisi jooksul saime nautida päikest, mitte pilvi. Kahjuks jäi rõõm üürikeseks, kuna ilm läks kehvemaks. Pärast lõunat ei olnud enam lootust, et päike pilve tagant välja tuleks, seega tahtsime minna Tekirova keskusesse. Reisijuht oli hoiatanud, et tee on pikk ja jalgsi mööda trasse minna on ohtlik, seega tuleks kasutada kindlasti taksot. Nõu kuulda võttes otsustasime keskusesse minna taksoga. Oh imet! Taksosõit kestis 2 minutit.

Arvasime, et tegemist on külaga, kus on kaks poodi ja supermarket, kuid meie üllatuseks oli nende butiikide rivi lõputu. Kuna siinne loodus on imeilus, siis pühendusime pigem selle nautimisele, kui kaupmeestega diilide tegemisele. Siiski tegime mõned ostud ning hakkasime jalgsi tagasi kõndima. Kõhud olid parajasti tühjad ning seetõttu nautisime õhtusööki täiel rinnal.

Kõige lõbusam osa jääb alati viimaseks, nagu esimeselgi õhtul. Seekord etendas animatsioonitiim enda show, mille ajal saime kõvasti naerda. Õhtu kujunes üsna pikaks ning tuppa jõudsime alles varahommikul.

Miss Raplamaa 2013 auhinnareisi pani välja GoAdventure.