Mosaic soovitab tähtsaks päevaks valida loomamustriga ehitud minikleidi või kontrasttoonides kleidi ja kootud boolero, valge satiinpinnalise pükskostüümi või tütarlapseliku suitsuselt sinises toonis kleidi. Sel suvel saavad hiilata kõik nobenäpud, sest mood jumaldab heegeldatud kleite ja toppe, lillornamendiga prosse ning heegeldatud kaelaehteid.

Monton soovitab moekatel tüdrukutel eelistada suvepidudel kas puhast ja minimalistlikku või üliromantilist ja naiselikku voogavat stiili. Hooaja hitiks on valge jakk, mida ilmestavad mustad šikid detailid, ühe õla paljastav minikleit, maani voogav plisseeseelik ning kelmikas plisseeritud kihiline kleit, mis ehitud imekauni rosetiga.

Ivo Nikkolo soovitab naistel ja tüdrukutel lubada endale kergust ja romantikat ning sellest tulenevalt kroonivad suvekollektsiooni romantilised lillemotiivid, mis kaunistavad nii õhukesi šifoonkangaid kui toekaid pidulikke tafte. Suvisteks tähtpäevadeks sobib nii maani siidkleit, naturaalsetes toonides õhuliselt tütarlapselik kleit, kui ka jõulised fuksia ja sinised toonid. Suvekleite täiendab ideaalselt hele lühikeste varrukatega jakk.

Meestemood

Mosaici disainerite lemmik on beež triibumustrilisest linasegusest kangast ülikond, mille pintsak on trendikalt kehasse töödeldud. Mahedat tooni ülikondi sobib elavdada värviliste särkidega.

Moeka noormehe ülikonna siluett on Montoni sõnul sale ja sihvakas ning hele, millele lisavad aktsenti helesinine ja roosa. Selle suve meestemoe märksõnadeks on ruudud ja triibud. Tõeline pilgupüüdja on valge puuvillane ülikond, mida võib kombineerida suvise triiksärgi ja kitsa lipsuga, vabal ajal ka ruudulise särgi või T-särgiga.

Baltmani sõnul on suviste ülikondade põhivärvideks liivakarva beež ja suvised helehallid toonid ning istuvuseks kitsas kehasse töödeldud slim fit. Eristumaks massist on ainuõige valik kaherealine ruuduline ülikond. Viimase lihvi ning isikupära annavad ülikonnale rinnarätid.

Kollektsioonidega tutvu galeriis: