Luige Noka esimese õhtu märksõnad olid sport, armastus ja reklaam. Filmimehed Rain Tolk ja Andres Maimik näitasid ning kommenteerisid reklaame, mis pole tsensuuri tõttu päevavalgust näinud. Mahlakate ütlemiste poolest tuntud korvpallitreener Andres Sõber kohtus laval spordireporter Kalev Kruusiga.

Pealava programmi tõmbas käima tagasivaade kõige karmimale Eurovisioni eelvoorule Eestis. Märt Avandi, Ott Sepp, Mart Normet ja René Vilbre paljastasid, kuidas sündisid konkursi “Eesti laul” vaheklipid “Pean saama Eurovisionile või muidu suren”. Vastus leiti ka küsimusele, kas mehed peavad ilma kõrvalise abita viisi.

Õhtu naelaks kujunes ainukordne säästumuusikal “Kaire Vilgats ja 7 kosilast”. Festivali eriprojektis osalesid lisaks peategelasele Jaan Pehk, Cool D, Robin Juhkental, Lauri Liiv, Lauri Pihlap, Meelis Hainsoo ja Jarek Kasar. Lisaks astus värske kavaga üles ka näitleja Kait Kall.

Laupäeval avatakse väravad kell 12.00. Mõlemal õhtul kestab programm umbes 23.30ni. Piletid on müügil Piletilevis ja kohapeal. Lisainfo, ajakava ja esinejate tutvustused leiab festivali kodulehelt www.luigenokk.ee.