Võileivatortide valmistamiseks oli aega üks tund. Selle ajaga tuli mängu panna nii oma oskused kui ka loovus. Tulemused nägid head välja, kuid nende maitse üle otsustas žürii, kelle arvamust võistlejad said mõjutada ka oma töö suurepärase tutvustusega.

Esimesele kohale tuli žürii otsusel Tallinna Õismäe Vene Lütseum tööga "Vesiroos". Esikolmikusse pääsesid veel Tallinna Läänemere Gümnaasium samuti tööga "Vesiroos" ja Lasnamäe Üldgümnaasium tööga "Kevad tordis".

Võileivatorte valmistati mahetoorainest, millega toetasid võistlust mitmed tootjad. Pajumäe talust tuli kohupiim, Saidafarmist juust, Mahetalu OÜ-st punapeet, Kitsevälja Kitsemäe Taludest munad, Kopra Karjamõisast salat ja maitsetaimed, Süvavalla Talust ja Ökosahvrist maitsetaimed, redised, tomatid ja paprika. Vana Torokse Talu tõi suitsuliha, Nopri Talumeierei juustu ja Võrtsjärve Kalatööstus heeringat. Võileivatordi põhiaineks oli Vändra Leiva sobivateks tükkideks viilutatud maheleib.

Projekti „Võileib sinu südame heaks“ viidi Tallinna koolides läbi seoses südamenädalaga juba teist aastat järjest. Koolipuhvetitest siis saiakesi osta ei saa, kuid võileibu on valikus küllaga. Samuti toimuvad koolides liikumis- ja toitumisalased üritused.

Vaata pildigaleriid: