Kuulutuses seisab kirjas, et elamu esimesel korrusel on avar köök ja elutuba, kaks õdusat magamistuba, panipaik, saunatuba ja sahver otsepääsuga lambalauta. Köögis on lesoga pliit ja elektripliit.
Teisel korrusel on kolm uhiuut tuba, neist üks suure päikesepoolse terrassiga. Köetavad kamina ja alt üles tsirkuleeriva õhuga.

2015. aastal on ehitatud 6 hobuseboksiga tall, millel on soojendusega automaatjootur ja laudiskoplid. Soovi korral jäetakse karjuselindid ja elektrikarjus uuele omanikule. Korralikule kõrvalhoone vundamendile on saunelamu ehitusluba ja projekt koos kõigi kooskõlastustega. Kinnistul on nii puurkaev kui ka salvkaev.

Ravimtaimede rikkad rohumaad on jagatud 3 kopliks - üks hobustele, üks ponidele ja üks lammastele. Talu juures metsas asub Päikesevärav, püstkoda ja indiaani higitelk. Nende ümber on 30 mustsõstrapõõsast.

Eriti sobib talu koduks hobustega elujõulisele perele. Kõik söödavarumise ja elukorraldusliku logistika-suhtevõrgustikuga seotud suhted antakse koos taluga uuele perele edasi.