Tippi lapsepõlv sarnaneb Mowgli loole. Valge tüdruk sündis Namibias, tema vanemad on prantsuse loodusfotograafid. Tütarlaps veetis oma lapsepõlve mängides lõvikutsikate, mao, gepardi, sebrabeebi, kaelkirjakute ja krokodillidega, vahendab boredpanda.com.

"Mul ei ole siin sõpru, sest ma ei näe kunagi teisi lapsi. Seega on loomad minu sõbrad," ütles kunagi väike tüdruk, kes ise loomade seltskonnas midagi iseäralikku ei näinud.

Nüüd on Tippi 23-aastane. Ta on oma vanemate Sylvie Roberti ja Alain Degre ainus laps. Fotograafipaar avaldas oma tütrest jäädvustatud kaadrite ja mälestuste põhjal raamatu "Tippi of Africa".

"Lapsega siin vabalt elada oli maagiline. Ta oli väga õnnelik väike tüdruk. Kuni kümnenda eluaastani kasvas ta metsikus looduses," rääkis tüdruku ema.

Tippi kolis vanematega tagasi Prantsusmaale ja elas vahepeal ka Madagaskaril. Ta naases Aafrikasse ja tegi seal Discovery Channeli jaoks 6 dokumentaalfilmi.

Tippi käis põhikoolis Pariisis, kuid läks peale kaht aastat üle koduõppele, sest tal oli teiste lastega vähe ühist. Praegu õpib ta ühes mainekas Pariisi ülikoolis filmindust.

Tema elust Aafrika metsikus looduses ilmus 1997. aastal dokumentaalfilm Le Monde Selon Tippi.

Vaata imetabaseid fotosid SIIT!